Latest Posts

Start in Raliul Moldovei pentru George Marinescu si Arnold Căițanu

Vizualizări: 26990

Intre 20 si 22 iunie, Bacăul va fi gazda celei de-a treia etape a Campionatului Național de Raliuri, întrecere ce va conta inclusiv pentru European Rally Tour, campionat desfășurat sub egida Federației Internaționale a Automobilului.

După locul secund al ierarhiei Rally 2, obținut la Arad, George Marinescu vizează, alături de Arnold Caitanu, un nou rezultat bun in întrecerea de pe meleagurile băcăuane. “In urma abandonului de la Argeș, Raliul Aradului a fost o adevărată loțiune pentru moralul nostru. Vom avea si la Bacău o abordare progresiva, urmând sa facem un compromis intre viteza si conservare, asta pentru ca macadamul de acolo este foarte casant. a spus pilotul timișorean, cu 2 zile înaintea startului.

Raliul Moldovei va beneficia de o largă acoperire media, patru probe speciale urmând a fi transmise in direct de către TVR3, vineri, începând cu ora 15:30 si Sâmbăta, începând cu ora 13.

După desfășurarea a doua etape din totalul anual de opt, Vârful clasamentului general din Campionatului Național de Raliuri 2 are următoare configurație:

Claudiu Albut 47p
Florian Niturad 28p
Roland Csato 23p
George Marinescu 21p
Mircea Samuil 21p

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: George Marinescu
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss