More

  Latest Posts

  Start in Raliul Moldovei pentru George Marinescu si Arnold Căițanu

  Intre 20 si 22 iunie, Bacăul va fi gazda celei de-a treia etape a Campionatului Național de Raliuri, întrecere ce va conta inclusiv pentru European Rally Tour, campionat desfășurat sub egida Federației Internaționale a Automobilului.

  După locul secund al ierarhiei Rally 2, obținut la Arad, George Marinescu vizează, alături de Arnold Caitanu, un nou rezultat bun in întrecerea de pe meleagurile băcăuane. “In urma abandonului de la Argeș, Raliul Aradului a fost o adevărată loțiune pentru moralul nostru. Vom avea si la Bacău o abordare progresiva, urmând sa facem un compromis intre viteza si conservare, asta pentru ca macadamul de acolo este foarte casant. a spus pilotul timișorean, cu 2 zile înaintea startului.

  Raliul Moldovei va beneficia de o largă acoperire media, patru probe speciale urmând a fi transmise in direct de către TVR3, vineri, începând cu ora 15:30 si Sâmbăta, începând cu ora 13.

  După desfășurarea a doua etape din totalul anual de opt, Vârful clasamentului general din Campionatului Național de Raliuri 2 are următoare configurație:

  Claudiu Albut 47p
  Florian Niturad 28p
  Roland Csato 23p
  George Marinescu 21p
  Mircea Samuil 21p

  George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: George Marinescu

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss