Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Start in noul sezon pentru campionul CNR2 al sezonului 2018

  Cristi Sugar: Sezonul 2019 al raliurilor interne incepe cu Covasna Winter Rally, care cu toate ca nu face parte din calendarul CNR, este prima etapa a noului sezon. Cristi Sugar alaturi de Vlad Colceriu vor ataca clasamentul cupei Dacia si Clasa 9 cu o Dacia Sandero in cadrul echipei DTO-Rally Team. Cu o sesiune de teste la activ, in groapa de la Sibiu, acesta a declarat pentru GP24:

  ‘’Sunt foarte fericit ca voi putea lua startul la Covasna, o suprafata pe care imi doresc de mult timp sa rulez, cu care sper sa ma acomodez rapid si sa reusesc sa mentin un ritm ridicat. Testele de la Sibiu m-au ajutat mult, astfel incat voi aborda cursa mai relaxat. Obiectivul insa pentru Covasna, neavand vreo miza, este ca eu cu Vlad sa ne acomodam unul cu altul, sa ne simtit bine si sa avem si un rezultat cat de bun posibil. Multumiri Ion Mos, Vali si intregii echipe, ca a facut posibila participarea mea la Covasna, sper sa avem parte de multa zapada si multi spectator, ne vedem pe probe!’’  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss