Latest Posts

Start in noul sezon pentru campionul CNR2 al sezonului 2018

Vizualizări: 11246

Cristi Sugar: Sezonul 2019 al raliurilor interne incepe cu Covasna Winter Rally, care cu toate ca nu face parte din calendarul CNR, este prima etapa a noului sezon. Cristi Sugar alaturi de Vlad Colceriu vor ataca clasamentul cupei Dacia si Clasa 9 cu o Dacia Sandero in cadrul echipei DTO-Rally Team. Cu o sesiune de teste la activ, in groapa de la Sibiu, acesta a declarat pentru GP24:

Start in noul sezon pentru campionul CNR2 al sezonului 2018

‘’Sunt foarte fericit ca voi putea lua startul la Covasna, o suprafata pe care imi doresc de mult timp sa rulez, cu care sper sa ma acomodez rapid si sa reusesc sa mentin un ritm ridicat. Testele de la Sibiu m-au ajutat mult, astfel incat voi aborda cursa mai relaxat. Obiectivul insa pentru Covasna, neavand vreo miza, este ca eu cu Vlad sa ne acomodam unul cu altul, sa ne simtit bine si sa avem si un rezultat cat de bun posibil. Multumiri Ion Mos, Vali si intregii echipe, ca a facut posibila participarea mea la Covasna, sper sa avem parte de multa zapada si multi spectator, ne vedem pe probe!’’

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss