More

  Latest Posts

  Sportivii Timișeni – podiumuri În Raliul Perla Harghitei Tess.

  Desfășurat în premiera în doua județe, Brașov și Harghita, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total a adus la startul acestei etape comune un număr de 70 de participanți.

  Aceasta a doua etapa a debutat vineri dimineața în județul Brașov cu shakedown-ul, ziua continuând cu proba speciala 1-Poiana Brașov, concurenții trecând apoi pe proba speciala desfășurată pe drumul de la Pârâul Rece unde au avut doua treceri, continuând cu proba speciala Râșnov. Ziua de sâmbăta a debutat în județul Harghita cu proba vedeta a acestui eveniment, concurenții trecând pe “Lueta” de nu mai puțin de 3 ori.

  Că și în etapa trecuta desfășurată în Argeș, și de data aceasta sportivii timișeni au fost la înălțime, reușind să se impună și să ducă lupte frumoase pe parcursul celor doua zile de concurs.

  În cadrul clasei debutanților podiumul acestei etape a fost ocupat de echipajul #406 format din Roland Csato și Csikos Sandor, cei doi fiind la a doua victorie în acest sezon, echipajul #401 format din Mircea Samuil și Claudiu Danila care au ocupat locul 2, podiumul fiind închis de echipajul #405 format din Paul Popa și Laszlo Csegzy care au ocupat un onorant loc 3 în cadrul acestei clase.

  Clasa Națională 12 a adus pentru Sami și Claudiu un bine meritat loc 3 pe podium, acesta fiind completat de Teodor Simon – Alexandru Bindileu-locul 1 dar și de Roland Csato – Csikos Sandor ce au obținut un loc doi în cadrul acestei clase.

  Pentru echipajul #119 format din Alin Butnariu și Arnold Caitanu acest raliu nu a avut o finalitate fericita, cei doi având un incident chiar pe PS1 – Poiana Brașov și așa abandonând cursa.

  Un incident a avut și echipajul #59 format din Cristi Sugar și Vlad Colceriu care vineri pe una din probe au avariat mașină destul de serios, sâmbăta reușind însă să ia startul în cadrul clasei Super Rally, ocupând chiar un loc doi în cadrul clasei monomarca Dacia pe prima trecere pe proba speciala Lueta.

  Trebuie să menționam faptul că și în cadrul CNR2-B sportivii timișeni au obținut podiumuri importante. Pentru a doua etapa din cadrul acestei divizii, podiumul a fost ocupat de echipajul #504 format din Dan Nicoschi și Alexandra Nicoschi ce au obținut locul 1,

  echipajul #104 format din George Marinescu și Alexandru Simon clasându-se pe locul 2,

  locul trei fiind ocupat de echipajul #114 format din Emanuel Resiga și Denisa Resiga ce au obținut locul 3.

  Povestea se muta în Sibiu, unde la începutul lunii august probele noi de pe macadam vor răsună în sunetul cailor putere.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss