GP24 Media

LATEST POSTS

Sportivii Timișeni – podiumuri În Raliul Perla Harghitei Tess.

Vizualizări: 11346

Desfășurat în premiera în doua județe, Brașov și Harghita, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total a adus la startul acestei etape comune un număr de 70 de participanți.

Aceasta a doua etapa a debutat vineri dimineața în județul Brașov cu shakedown-ul, ziua continuând cu proba speciala 1-Poiana Brașov, concurenții trecând apoi pe proba speciala desfășurată pe drumul de la Pârâul Rece unde au avut doua treceri, continuând cu proba speciala Râșnov. Ziua de sâmbăta a debutat în județul Harghita cu proba vedeta a acestui eveniment, concurenții trecând pe “Lueta” de nu mai puțin de 3 ori.

Că și în etapa trecuta desfășurată în Argeș, și de data aceasta sportivii timișeni au fost la înălțime, reușind să se impună și să ducă lupte frumoase pe parcursul celor doua zile de concurs.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În cadrul clasei debutanților podiumul acestei etape a fost ocupat de echipajul #406 format din Roland Csato și Csikos Sandor, cei doi fiind la a doua victorie în acest sezon, echipajul #401 format din Mircea Samuil și Claudiu Danila care au ocupat locul 2, podiumul fiind închis de echipajul #405 format din Paul Popa și Laszlo Csegzy care au ocupat un onorant loc 3 în cadrul acestei clase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Clasa Națională 12 a adus pentru Sami și Claudiu un bine meritat loc 3 pe podium, acesta fiind completat de Teodor Simon – Alexandru Bindileu-locul 1 dar și de Roland Csato – Csikos Sandor ce au obținut un loc doi în cadrul acestei clase.

Pentru echipajul #119 format din Alin Butnariu și Arnold Caitanu acest raliu nu a avut o finalitate fericita, cei doi având un incident chiar pe PS1 – Poiana Brașov și așa abandonând cursa.

Un incident a avut și echipajul #59 format din Cristi Sugar și Vlad Colceriu care vineri pe una din probe au avariat mașină destul de serios, sâmbăta reușind însă să ia startul în cadrul clasei Super Rally, ocupând chiar un loc doi în cadrul clasei monomarca Dacia pe prima trecere pe proba speciala Lueta.

Trebuie să menționam faptul că și în cadrul CNR2-B sportivii timișeni au obținut podiumuri importante. Pentru a doua etapa din cadrul acestei divizii, podiumul a fost ocupat de echipajul #504 format din Dan Nicoschi și Alexandra Nicoschi ce au obținut locul 1,

echipajul #104 format din George Marinescu și Alexandru Simon clasându-se pe locul 2,

locul trei fiind ocupat de echipajul #114 format din Emanuel Resiga și Denisa Resiga ce au obținut locul 3.

Povestea se muta în Sibiu, unde la începutul lunii august probele noi de pe macadam vor răsună în sunetul cailor putere.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES