More

  Latest Posts

  Sportivii timișeni pe lista la Raliul Argesului

  Dacă weekendul trecut i-am putut admira pe pilotii de la Viteza in Coasta, weekedul acesta( 26-27iunie) a venit rândul Raliului Argesului sa debuteze în Campionatul National. Cu o istorie aparte în motorsportul romanesc, Raliul Argesului a adunat la start un număr de 66 de echipaje venite din toate colturile tarii.

   Ne îndreptăm atenția spre echipajele timișene ce vor alerga în aceasta etapa. Dupa ce în urma cu câteva zile anuntam prezenta și debutul echipajului Mircea Samuil-Romain Gilles, astăzi, la doar câteva zile distanta de debutul campionatului putem spune ca sunt mai motivați și mai pregătiți sa facă acest pas. “La fel ca noi, mașina de concurs este pregătită sa parcurgă probele speciale ale Argesului. Evident ca ne-ar plăcea sa fim în clasamentul dedicat clasei 12 dar și în cel dedicat debutanților. Pe aceasta cale vreau sa mulțumesc tuturor cau făcut posibila aceasta participare: Goya Rezidenta, Gp24, Vss Racing, Pro Timiș, Krepelka Motorsportul, Lagorom, Kiroprakt, Diadi Cafe. Speram sa nu dezamăgim. “, a declarat navigatorul echipajului 401.Aceasta etapa este plina de surprize, la start aflându-se și echipajul 406, Rolland Csato-Sandor Csikos care vor lupta pentru un loc în clasamentul clasei 12 dar și cel al debutanților.

  Campionatul National de Raliuri 2 va debuta cu un numar de 13 echipaje. Echipajul 126 format din Răzvan Potocean și Daiana Mateuț vor alerga în aceasta etapa în scopuri caritabile. Cei doi, prezenți pentru prima data în aceasta formula, vor dona aceste probe Alexandrei.  “Parteneriatul nostru, colaborarea dintre Asociația “Club Sportiv Daniela Zaharie, echipa Sport Master Yead 2012 și Gp24 a început în anul 2019, odată cu lansarea Campionatului Județean de Autoslalom Timiș și are la baza dorința comuna de a oferi pasionaților de motorsport acces la informații cât mai utile. În parteneriatele noastre urmărim sa susținem proiectele în care credem și pe care le organizam. “a declarat Daiana Mateuț

  Etapa va debuta vineri, 26 iunie cu o proba nou introdus, “Godeni”, despre care organizatorul susține “Godeni va fi cu siguranță una dintre atracțiile Raliului, prin prisma traseului complex, tehnic și spectaculos. Garantam noi pentru acest lucru”. Aceasta etapa se va încheia cu parcurgerea probei Transfăgărășan, un drum ce leagă Barajul Vidraru și Cabana Capra.

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss