GP24 Media

LATEST POSTS

Sportivii timișeni pe lista la Raliul Argesului

Vizualizări: 11211

Dacă weekendul trecut i-am putut admira pe pilotii de la Viteza in Coasta, weekedul acesta( 26-27iunie) a venit rândul Raliului Argesului sa debuteze în Campionatul National. Cu o istorie aparte în motorsportul romanesc, Raliul Argesului a adunat la start un număr de 66 de echipaje venite din toate colturile tarii.

 Ne îndreptăm atenția spre echipajele timișene ce vor alerga în aceasta etapa. Dupa ce în urma cu câteva zile anuntam prezenta și debutul echipajului Mircea Samuil-Romain Gilles, astăzi, la doar câteva zile distanta de debutul campionatului putem spune ca sunt mai motivați și mai pregătiți sa facă acest pas. “La fel ca noi, mașina de concurs este pregătită sa parcurgă probele speciale ale Argesului. Evident ca ne-ar plăcea sa fim în clasamentul dedicat clasei 12 dar și în cel dedicat debutanților. Pe aceasta cale vreau sa mulțumesc tuturor cau făcut posibila aceasta participare: Goya Rezidenta, Gp24, Vss Racing, Pro Timiș, Krepelka Motorsportul, Lagorom, Kiroprakt, Diadi Cafe. Speram sa nu dezamăgim. “, a declarat navigatorul echipajului 401.Sportivii timișeni pe lista la Raliul ArgesuluiAceasta etapa este plina de surprize, la start aflându-se și echipajul 406, Rolland Csato-Sandor Csikos care vor lupta pentru un loc în clasamentul clasei 12 dar și cel al debutanților.

Campionatul National de Raliuri 2 va debuta cu un numar de 13 echipaje. Echipajul 126 format din Răzvan Potocean și Daiana Mateuț vor alerga în aceasta etapa în scopuri caritabile. Cei doi, prezenți pentru prima data în aceasta formula, vor dona aceste probe Alexandrei.  “Parteneriatul nostru, colaborarea dintre Asociația “Club Sportiv Daniela Zaharie, echipa Sport Master Yead 2012 și Gp24 a început în anul 2019, odată cu lansarea Campionatului Județean de Autoslalom Timiș și are la baza dorința comuna de a oferi pasionaților de motorsport acces la informații cât mai utile. În parteneriatele noastre urmărim sa susținem proiectele în care credem și pe care le organizam. “a declarat Daiana Mateuț

Sportivii timișeni pe lista la Raliul ArgesuluiEtapa va debuta vineri, 26 iunie cu o proba nou introdus, “Godeni”, despre care organizatorul susține “Godeni va fi cu siguranță una dintre atracțiile Raliului, prin prisma traseului complex, tehnic și spectaculos. Garantam noi pentru acest lucru”. Aceasta etapa se va încheia cu parcurgerea probei Transfăgărășan, un drum ce leagă Barajul Vidraru și Cabana Capra.

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES