Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Sportivii Timișeni la înălțime în Raliul Argeșului – Catena-powered by PEUGEOT.

  Raliul Argeșului, o piesa importanta în istoria motorsportului romanesc a revenit în 2019 după o pauza -de mai mulți ani. La fel că și anul trecut, și aceasta etapa s-a bucurat atât de un număr mare de concurenți cât și de o organizare de excepție marca DTO Rally Team. Surpriza din acest an a fost proba speciala Godeni, nou introdusa în acest raliu, bucurându-I pe piloți cu doua treceri.

  Sâmbăta concurenții s-au putut bucura de proba speciala Transfăgărășan, fiind una din probele ce au decis clasamentul acestei etape.

  Echipajul #401 format din Mircea Samuil – Romain Gilles.

  Pentru sportivii timișeni acest raliu a adus surprize în clasamente. Echipajul #401 format din Mircea Samuil – Romain Gilles a avut parte de un raliu greu, mașină făcându-le probleme încă din prima zi de concurs. “În prima zi am spart blocantul de la cutie în startul primei probe, a doua zi am luat startul în super rally cu minute bune de întârziere, iar pe mijlocul primei probe mașină a început din nou a ne facă probleme mari. Ultima proba am parcurs-o în regim de avarie, reușind astfel să ajungem în parcul închis și să terminam Raliul Argeșului”, ne-a declarant Romain Gilles.

  Echipajul #59 format din Cristi Sugar – Vlad Colceriu, Photocredit: Dragos Ionel Popescu

  Echipajul #59 format din Cristi Sugar – Vlad Colceriu s-a clasat pe locul doi în Cupa Dacia, locul 1 fiind ocupat de Răul Badiu, iar în cupa monomarca Suzuki lupta a rămas la fel de strânsă, echipajul tata-fiu, Dănuț Budai-Lucian Budai reușind o cursa senzațională în fata lui Bogdan Talașman.

  Echipajului #114 format din Emanuel – Denisa Resiga, Photocredit: ABimages.ro

  În divizia secunda, dar la fel de importanta, lupta a ajuns la cote maxime, victoria categorica fiind a echipajului #114 format din Emanuel – Denisa Resiga ce au reușit să se impună în clasament cu un material nou de concurs.

  Ocupanții locului doi în acest clasament a fost echipajul #104 format din George Marinescu – Alexandru Simon, având un nou material de concurs, mai performant că în anii precedent. Podiumul a fost completat de echipajul #110, Cristian Pesotschi – Bianca Radu ce la fel au schimbat materialul de concurs cu unul mai performant.

  Echipajul #126 format din Răzvan Potocean – Dariana Mateuț, Photocredit: Flotography

  Nici pentru echipajul #126 format din Răzvan Potocean – Dariana Mateuț nu a fost o etapa ușoară, cei doi clasându-se pe locul 7 în acest campionat. Acomodarea în noua formula dar și acomodarea cu mașină ce a făcut conversia de la Viteza în Coasta la Rally au fost mult mai importante pentru cei doi concurenți.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss