More

  Latest Posts

  Sportivii Timișeni la înălțime în Raliul Argeșului – Catena-powered by PEUGEOT.

  Raliul Argeșului, o piesa importanta în istoria motorsportului romanesc a revenit în 2019 după o pauza -de mai mulți ani. La fel că și anul trecut, și aceasta etapa s-a bucurat atât de un număr mare de concurenți cât și de o organizare de excepție marca DTO Rally Team. Surpriza din acest an a fost proba speciala Godeni, nou introdusa în acest raliu, bucurându-I pe piloți cu doua treceri.

  Sâmbăta concurenții s-au putut bucura de proba speciala Transfăgărășan, fiind una din probele ce au decis clasamentul acestei etape.

  Echipajul #401 format din Mircea Samuil – Romain Gilles.

  Pentru sportivii timișeni acest raliu a adus surprize în clasamente. Echipajul #401 format din Mircea Samuil – Romain Gilles a avut parte de un raliu greu, mașină făcându-le probleme încă din prima zi de concurs. “În prima zi am spart blocantul de la cutie în startul primei probe, a doua zi am luat startul în super rally cu minute bune de întârziere, iar pe mijlocul primei probe mașină a început din nou a ne facă probleme mari. Ultima proba am parcurs-o în regim de avarie, reușind astfel să ajungem în parcul închis și să terminam Raliul Argeșului”, ne-a declarant Romain Gilles.

  Echipajul #59 format din Cristi Sugar – Vlad Colceriu, Photocredit: Dragos Ionel Popescu

  Echipajul #59 format din Cristi Sugar – Vlad Colceriu s-a clasat pe locul doi în Cupa Dacia, locul 1 fiind ocupat de Răul Badiu, iar în cupa monomarca Suzuki lupta a rămas la fel de strânsă, echipajul tata-fiu, Dănuț Budai-Lucian Budai reușind o cursa senzațională în fata lui Bogdan Talașman.

  Echipajului #114 format din Emanuel – Denisa Resiga, Photocredit: ABimages.ro

  În divizia secunda, dar la fel de importanta, lupta a ajuns la cote maxime, victoria categorica fiind a echipajului #114 format din Emanuel – Denisa Resiga ce au reușit să se impună în clasament cu un material nou de concurs.

  Ocupanții locului doi în acest clasament a fost echipajul #104 format din George Marinescu – Alexandru Simon, având un nou material de concurs, mai performant că în anii precedent. Podiumul a fost completat de echipajul #110, Cristian Pesotschi – Bianca Radu ce la fel au schimbat materialul de concurs cu unul mai performant.

  Echipajul #126 format din Răzvan Potocean – Dariana Mateuț, Photocredit: Flotography

  Nici pentru echipajul #126 format din Răzvan Potocean – Dariana Mateuț nu a fost o etapa ușoară, cei doi clasându-se pe locul 7 în acest campionat. Acomodarea în noua formula dar și acomodarea cu mașină ce a făcut conversia de la Viteza în Coasta la Rally au fost mult mai importante pentru cei doi concurenți.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss