More

  Latest Posts

  Sportivii de la Krepelka Motorsport au punctat la Ploiești.

  Start ca din puşcă pentru piloţii cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport în Campionatul Naţional de Super Slalom.

  Etapa inaugurală, de la Ploiești, a Campionatului Național de Super Slalom a adus trei podiumuri la juniori și unul în clasamentul pe echipe pentru piloții cluburilor timișorene de automobilism Krepelka Motorsport și Pro Timiș.

  La „Trofeul Ploiești 1”, Alexandru Cristea a ocupat primul loc la juniori 2, Dragoș Cristea s-a clasat pe poziția secundă la juniori 1, iar Vlad Tătăreanu a fost al doilea la juniori 1, reușind o evoluție foarte bună la prima sa participare.

  Krepelka

  Totodată, experimentatul pilot Mihai Alexandrescu a contribuit la formarea AMI Racing, care a reușit să se claseze pe locul întâi la echipe. Cei trei juniori menționați sunt legitimați la Pro Timiș, în timp ce Alexandrescu reprezintă CS Krepelka Motorsport.

  Evenimentul a fost structurat pe durata a două zile, sâmbătă fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12 – 20, în timp ce duminică, de la ora 10, a avut loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și, în cursul serii, de festivitatea de premiere.

  Următoarea etapă din cadrul Campionatului Național de Super Slalom, „Trofeul Ploiești 2”, se va desfășura tot în orașul aurului negru, în zilele de 4 și 5 iunie.

  Krepelka

  Mulțumim sponsorilor şi partenerilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group) şi Diana Szijarto (Imi Moni Oil) – Alexandru Krepelka, preşedintele cluburilor de automobilism Pro Timiş și Krepelka Motorsport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport

  Photocredit: Facebook - Alin Cristea


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss