GP24 Media

LATEST POSTS

Sportivii de la Krepelka Motorsport au punctat la Ploiești.

Krepelka
Vizualizări: 35934

Start ca din puşcă pentru piloţii cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport în Campionatul Naţional de Super Slalom.

Etapa inaugurală, de la Ploiești, a Campionatului Național de Super Slalom a adus trei podiumuri la juniori și unul în clasamentul pe echipe pentru piloții cluburilor timișorene de automobilism Krepelka Motorsport și Pro Timiș.

La „Trofeul Ploiești 1”, Alexandru Cristea a ocupat primul loc la juniori 2, Dragoș Cristea s-a clasat pe poziția secundă la juniori 1, iar Vlad Tătăreanu a fost al doilea la juniori 1, reușind o evoluție foarte bună la prima sa participare.

Krepelka

Totodată, experimentatul pilot Mihai Alexandrescu a contribuit la formarea AMI Racing, care a reușit să se claseze pe locul întâi la echipe. Cei trei juniori menționați sunt legitimați la Pro Timiș, în timp ce Alexandrescu reprezintă CS Krepelka Motorsport.

Evenimentul a fost structurat pe durata a două zile, sâmbătă fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12 – 20, în timp ce duminică, de la ora 10, a avut loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și, în cursul serii, de festivitatea de premiere.

Următoarea etapă din cadrul Campionatului Național de Super Slalom, „Trofeul Ploiești 2”, se va desfășura tot în orașul aurului negru, în zilele de 4 și 5 iunie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Krepelka

Mulțumim sponsorilor şi partenerilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group) şi Diana Szijarto (Imi Moni Oil) – Alexandru Krepelka, preşedintele cluburilor de automobilism Pro Timiş și Krepelka Motorsport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Facebook - Alin Cristea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES