Latest Posts

Sport Masters Year 2012 prezenți la TeamEdu – Festivalul educației din Timiș.

Vizualizări: 60034

Copiii, alături de părinții și bunicii lor, elevii, profesorii din județul Timiș și nu numai, sunt așteptați între 30 mai și 3 iunie, la TeamEdu – Festivalul educației din Timiș

TeamEdu, Festivalul

Pe parcursul a cinci zile, întreaga comunitate este invitată la târguri educaționale, ateliere, cafenele și workshop-uri într-un eveniment-maraton care își propune să implice întreaga comunitate, să ducă bune practici în școli, să întărească parteneriatul școală-familie-comunitate și să încurajeze starea de bine a elevilor și profesorilor în fiecare școală. 

La invitația doamnei inspector școlar Nadia Baloteanu, Clubul Sportiv Zaharie alături de sportivii echipei de automobilism Sport Masters Year 2012 s-au arătat încântați de evenimentul TeamEdu – Festivalul educației din Timiș, venind cu multe activități, atât practice cât și distractive pentru copii, care vor fi incluse în desfășurarea evenimentului, în data de 1 Iunie, de Ziua Copilului, la Muzeul Satului Timișoara.

TeamEdu, Festivalul

TeamEdu – Festivalul educației din Timiș se va desfășura în perioada 30 mai – 3 iunie la Timișoara, fiind organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu unitățile de învățământ din județ, cu Instituția Prefectului Județului Timiș, Consiliul Județean Timiș, USAMVB Timișoara, CJRAE Timiș, Asociația Elevilor din Timiș și Consiliul Județean al Elevilor Timiș, punctul culminant fiind data de 1 Iunie, când, de Ziua Copilului, toată comunitatea este așteptată cu multe surprize: de la face painting până la goalball, gimnastică cu multipla campioană europeană, mondială și olimpică Maria Olaru, atelier de făcut pâine ca la bunica, arhitectură, cursuri de prim ajutor, expoziții, demonstrații și multe alte activități și concursuri.

TeamEdu, Festivalul

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Începând cu anul 2017, Clubul Sportiv Zaharie alături de sportivii echipei de automobilism Sport Masters Year 2012 au lansat programul de Educație Rutieră Drumul, prietenul meu, acțiune care promovează însușirea cunoștințelor de educație rutieră, siguranță în trafic și comportament adecvat pe strada, într-un format unic. Alături de sloganul: „Educația rutieră trebuie să fie o prioritate!” desfășoară activități educative pe teme rutiere, concursuri de biciclete/ trotinete/ mașinuțe, desene pe asfalt și jocuri pe teme rutiere în școli și grădinițe, în special din mediul rural, pentru formarea și consolidarea unor deprinderi de comportament corect, civilizat și preventiv pe drumurile publice, trotuare și spațiile de joacă, contribuind astfel la prevenirea accidentelor de circulație, în rândul copiilor. 

TeamEdu, Festivalul

Pe lângă însușirea cunoștințelor de educație rutieră – adaptate pentru vârstele copiilor, în parteneriat cu colaboratorii voluntari din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenta Timisoara, voluntari din cadrul Facultății de Medicina și persoane cu pregătire medicală, copii află astfel bazele teoretice și practice pentru a interveni eficient și a nu se lăsa paralizați de frică sau de sentimentul de neputință în cazul situațiilor precum: arsuri, căzături, entorse, sufocare și participă activ la o demonstratie de prim ajutor în cadrul Programul MiniMedic.

TeamEdu, Festivalul

Programul MiciiPiloti by Sport Masters Year 2012 va fi de asemenea prezentat în   cadrul TeamEdu – Festivalul educației din Timiș și vine în întâmpinarea tuturor copiilor, care se visează piloți de curse. În cadrul programului de introducere automobilism sportiv MiciiPiloti, dedicat exclusiv copiilor și tinerilor, copii și părinții sunt invitați la un moment unic, și anume o expoziție cu mașinile special pregătite pentru diferite competiții automobilistice, ale sportivilor echipei timișorene Sport Masters Year 2012, sesiuni de introducere în automobilism sportiv, discuții cu piloți, team management cât și inițiere și pregătire în motorsport. Sportivii și arbitrii echipei Sport Masters Year 2012 ghidează pașii viitorilor pasionați de cronometraj, arbitraj automobilistic, organizare de competiții sportive, viitori piloți și copiloți și îi introduc pe copii în fascinanta lume a motorsportului.

TeamEdu, Festivalul

  • Programul și tematica atelierelor organizate pentru părinți și cadre didactice în perioada 30 – 31 mai le găsiți AICI.
  • Programul și tematica atelierelor organizate de 1 Iunie le găsiți AICI.

Activitățile educative ale Clubului Sportiv Zaharie alături de concursurile și surprizele pregătite de sportivii echipei de automobilism Sport Masters Year 2012 se vor desfășura în data de 1 Iunie, de Ziua Copilului, la Muzeul Satului Timișoara, începând cu ora 10:00.

TeamEdu, Festivalul

  • Organizator: Asociația „Clubul Sportiv ZAHARIE”
    Președinte Alin Zaharie
  • Parteneri media: GP24 Media
Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012
Photocredit: Clubul Sportiv Zaharie/ MCraft/ Vali Vasiliu / Gabiriel Brezanu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Sport Masters Year 2012

Latest Posts

Don't Miss