GP24 Media

LATEST POSTS

Sponsorizarea Rich Energy, cea mai mare afacere pentru Haas F1 – Steiner

Vizualizări: 13843

Șeful echipei Haas F1, Guenther Steiner susține că parteneriatul echipei sale cu Rich Energy reprezintă „cea mai mare afacere” a lor de până acum.

În build-up-ul pentru Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul acesta, Haas au anunțat că au semnat un parteneriat cu brandul britanic de băuturi energizante, Rich Energy, care va deveni noul sponsor titular al echipei pentru 2019.

Rich Energy au explorat recent posibilitatea de a se alia cu mai multe echipe F1. Întalnirea cu cei de la Haas a avut loc duminica trecută în Austin, iar termenii au fost completați foarte rapid, la doar câteva zile după aceea.

„Este cea mai mare afacere a noastră de până acum. Cred că dovedește că ceea ce facem aici este recunoscut de cei din exterior, pentru că primul an este întotdeauna dificil când vine vorba de căutat sponsori.

„În primul rând trebuie să dovedești ce poți, abia după vei primi oferte, dar sunt pentru foarte puțini bani pentru că ei cred că ești ieftin. Noi am decis să nu facem asta.

„Această oportunitate a apărut, și am găsit un acord bun între noi, între cele două companii. Am început să vorbim, și lucrurile s-au materializat destul de rapid.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Numele echipei va fi schimbat în Rich Energy Haas F1 la anul, iar culorile brandului Rich Energy, negru și auriu sunt și ele așteptată să își facă apariția pe mașinile Haas pentru 2019.

Foto-credit: Rich Energy

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES