More

  Latest Posts

  Sponsorizarea Rich Energy, cea mai mare afacere pentru Haas F1 – Steiner

  Șeful echipei Haas F1, Guenther Steiner susține că parteneriatul echipei sale cu Rich Energy reprezintă „cea mai mare afacere” a lor de până acum.

  În build-up-ul pentru Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul acesta, Haas au anunțat că au semnat un parteneriat cu brandul britanic de băuturi energizante, Rich Energy, care va deveni noul sponsor titular al echipei pentru 2019.

  Rich Energy au explorat recent posibilitatea de a se alia cu mai multe echipe F1. Întalnirea cu cei de la Haas a avut loc duminica trecută în Austin, iar termenii au fost completați foarte rapid, la doar câteva zile după aceea.

  „Este cea mai mare afacere a noastră de până acum. Cred că dovedește că ceea ce facem aici este recunoscut de cei din exterior, pentru că primul an este întotdeauna dificil când vine vorba de căutat sponsori.

  „În primul rând trebuie să dovedești ce poți, abia după vei primi oferte, dar sunt pentru foarte puțini bani pentru că ei cred că ești ieftin. Noi am decis să nu facem asta.

  „Această oportunitate a apărut, și am găsit un acord bun între noi, între cele două companii. Am început să vorbim, și lucrurile s-au materializat destul de rapid.”

  Numele echipei va fi schimbat în Rich Energy Haas F1 la anul, iar culorile brandului Rich Energy, negru și auriu sunt și ele așteptată să își facă apariția pe mașinile Haas pentru 2019.

  Foto-credit: Rich Energy


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss