More

  Latest Posts

  Speranțele lui Pepe López de a câștiga Rally Islas Canarias pentru al doilea an consecutiv s-au ruinat

  Speranțele lui Pepe López de a câștiga Rally Islas Canarias pentru al doilea an consecutiv s-au sfârșit după ce asul spaniol a fost eliminat din finala Campionatului European de Raliuri FIA, în etapa ploioasă de deschidere.

  Din echipa sa, Rallye Spania, López a fost unul dintre favoriții la titlul evenimentului desfășurat pe asfalt. Acesta a intrat în cursă cu un Citroën C3 R5, dar s-a izbit de margine într-o o curbă spre dreapta, deteriorând suspensia stânga-spate a mașinii sale în acest proces.

  Pentru a înrăutăți lucrurile și mai mult pentru López, rivalul său la titlu, Nil Solans, a fost cel mai rapid dintre toți, cu 1,9 secunde mai rapid decât Iván Ares. Adrien Fourmaux a fost la 2,4 secunde în spatele lui Solans, alături de Erik Cais, Oliver Solberg și Marijan Griebe

  Grégoire Munster, care este cu șase puncte înaintea lui Solberg în bătălia pentru titlul ERC1 Junior, a perforat anvelopa din spate dreapta a Hyundai-ului său i20 R5, după ce a intrat prea larg într-un viraj.

  Campionul european ales Alexey Lukyanuk, care a început cu P27 pe drum, și-a auto criticat decizia de a rula cu anvelope pentru condiții de vreme uscată. „Aveam slick-uri peste tot și era complet umed și ploua. Nu este ceea ce ne așteptam.”

   

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: Rally Islas Canarias


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss