Latest Posts

Speranțele lui Pepe López de a câștiga Rally Islas Canarias pentru al doilea an consecutiv s-au ruinat

Vizualizări: 20598

Speranțele lui Pepe López de a câștiga Rally Islas Canarias pentru al doilea an consecutiv s-au sfârșit după ce asul spaniol a fost eliminat din finala Campionatului European de Raliuri FIA, în etapa ploioasă de deschidere.

Din echipa sa, Rallye Spania, López a fost unul dintre favoriții la titlul evenimentului desfășurat pe asfalt. Acesta a intrat în cursă cu un Citroën C3 R5, dar s-a izbit de margine într-o o curbă spre dreapta, deteriorând suspensia stânga-spate a mașinii sale în acest proces.

Pentru a înrăutăți lucrurile și mai mult pentru López, rivalul său la titlu, Nil Solans, a fost cel mai rapid dintre toți, cu 1,9 secunde mai rapid decât Iván Ares. Adrien Fourmaux a fost la 2,4 secunde în spatele lui Solans, alături de Erik Cais, Oliver Solberg și Marijan Griebe

Grégoire Munster, care este cu șase puncte înaintea lui Solberg în bătălia pentru titlul ERC1 Junior, a perforat anvelopa din spate dreapta a Hyundai-ului său i20 R5, după ce a intrat prea larg într-un viraj.

Campionul european ales Alexey Lukyanuk, care a început cu P27 pe drum, și-a auto criticat decizia de a rula cu anvelope pentru condiții de vreme uscată. „Aveam slick-uri peste tot și era complet umed și ploua. Nu este ceea ce ne așteptam.”

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: Rally Islas Canarias
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss