Latest Posts

Speranța lui Giuliano Alesi, de a ajunge în F1, este spulberată de decizia Academiei Ferrari

Vizualizări: 22628

Speranța la o carieră în Formula 1, pentru Giuliano Alesi, fiul fostului pilot Jean Alesi, este spulberată. Tânărul pilot din F2, a fost dat afară din Academia Ferrari și nu pare să aibă alte opțiuni. Deși fiii lui Jos Verstappen și Michael Schumacher, se bucură de o carieră de succes, nu se poate spune la fel și despre băiatul lui Jean Alesi.

Giuliano face parte acum, din echipa MP Motorsport, din Formula 2, după ce s-a mutat în timpul sezonului, de la BWT HWA Racelab.

„Nu avem niciun sponsor pentru 2021, iar Ferrari l-a concediat”, a relatat Jean Alesi. „Mi-am vândut propriul Ferrari F40, dar nu mai pot face rost de bani singur. Am greșit atunci când i-am ales pe cei de la BWT HWA. Am plătit mai mult de 1 milion de euro pentru asta, dar ei nu și-au ținut promisiunile. Când am trecut la MP Motorsport, HWA ne-a mai cerut 80.000 de euro.”

După tot ce s-a întâmplat, familia Alesi, se află într-o situație foarte dificilă, chiar dureroasă. Foarte mulți fani ai motorsportului abia așteptau să îi vadă pe tinerii piloți, ducând noi lupte, sub aceste nume legendare, în Formula 1.

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: Formula Scout
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

scuderiafans.com

Latest Posts

Don't Miss