More

  Latest Posts

  Speranța lui Giuliano Alesi, de a ajunge în F1, este spulberată de decizia Academiei Ferrari

  Speranța la o carieră în Formula 1, pentru Giuliano Alesi, fiul fostului pilot Jean Alesi, este spulberată. Tânărul pilot din F2, a fost dat afară din Academia Ferrari și nu pare să aibă alte opțiuni. Deși fiii lui Jos Verstappen și Michael Schumacher, se bucură de o carieră de succes, nu se poate spune la fel și despre băiatul lui Jean Alesi.

  Giuliano face parte acum, din echipa MP Motorsport, din Formula 2, după ce s-a mutat în timpul sezonului, de la BWT HWA Racelab.

  „Nu avem niciun sponsor pentru 2021, iar Ferrari l-a concediat”, a relatat Jean Alesi. „Mi-am vândut propriul Ferrari F40, dar nu mai pot face rost de bani singur. Am greșit atunci când i-am ales pe cei de la BWT HWA. Am plătit mai mult de 1 milion de euro pentru asta, dar ei nu și-au ținut promisiunile. Când am trecut la MP Motorsport, HWA ne-a mai cerut 80.000 de euro.”

  După tot ce s-a întâmplat, familia Alesi, se află într-o situație foarte dificilă, chiar dureroasă. Foarte mulți fani ai motorsportului abia așteptau să îi vadă pe tinerii piloți, ducând noi lupte, sub aceste nume legendare, în Formula 1.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: Formula Scout


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss