GP24 Media

LATEST POSTS

Spectacol la Monza in Tier 1 al F1 2019 Ro Championship

Vizualizări: 13524

Runda cu numărul 14 din Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship s-a desfășurat pe circuitul Monza din Italia.

Din pole a plecat pilotul Mercedes, David. El pleacă bine și se instalează la vârful plutonului. Dar până la pit stop-ul obligatoriu, campionul sezonului trecut simțea presiunea altor trei piloți: Kimi, Legend și DS.

După pit stop, David a reușit la nici un tur să revină în frunte. Atenția s-a mutat pe duelul pentru locul 3 din acel moment al cursei, lupta fiind dată între Tanca, Kimi și Legend. Din luptă a ieșit jucătorul Jumb3xX aka Kimi ce scapă mașina în Lesmo 2, după accident, monopostul a fost daună totală, iar abandonul a fost iminent.

Pe final, a mai fost un duel frumos, tot pentru locul 3 între Legend și DS. Dar la vârf, David trece primul linia de start/sosire și se impune la Monza. Andrei Tanca-Haas vine pe 2, iar DS-Red Bull Racing reușește să câștige duelul cu Legend-Renault și prinde locul 3.

Bucșă-Toro Rosso, Alex Piriță-Racing Point, Cozmin-Toro Rosso, Buattila-Williams, HostileN1 și Pandekoi-Ferrari sunt cei ce termină cursa în puncte. Totodată, manșa de concurs a fost presărată cu numeroase abandonuri, doar 12 piloți din 19 terminând etapa.

Miercurea viitoare, de la ora 20:30, live pe canalul de Twitch: Cosmiin62, are loc etapa cu numărul 15, Singapore.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-F1 2019 Romanian Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES