More

  Latest Posts

  Spectacol la Monza in Tier 1 al F1 2019 Ro Championship

  Runda cu numărul 14 din Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship s-a desfășurat pe circuitul Monza din Italia.

  Din pole a plecat pilotul Mercedes, David. El pleacă bine și se instalează la vârful plutonului. Dar până la pit stop-ul obligatoriu, campionul sezonului trecut simțea presiunea altor trei piloți: Kimi, Legend și DS.

  După pit stop, David a reușit la nici un tur să revină în frunte. Atenția s-a mutat pe duelul pentru locul 3 din acel moment al cursei, lupta fiind dată între Tanca, Kimi și Legend. Din luptă a ieșit jucătorul Jumb3xX aka Kimi ce scapă mașina în Lesmo 2, după accident, monopostul a fost daună totală, iar abandonul a fost iminent.

  Pe final, a mai fost un duel frumos, tot pentru locul 3 între Legend și DS. Dar la vârf, David trece primul linia de start/sosire și se impune la Monza. Andrei Tanca-Haas vine pe 2, iar DS-Red Bull Racing reușește să câștige duelul cu Legend-Renault și prinde locul 3.

  Bucșă-Toro Rosso, Alex Piriță-Racing Point, Cozmin-Toro Rosso, Buattila-Williams, HostileN1 și Pandekoi-Ferrari sunt cei ce termină cursa în puncte. Totodată, manșa de concurs a fost presărată cu numeroase abandonuri, doar 12 piloți din 19 terminând etapa.

  Miercurea viitoare, de la ora 20:30, live pe canalul de Twitch: Cosmiin62, are loc etapa cu numărul 15, Singapore.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Author-Andrei Mangalia

  Latest Posts

  Don't Miss