More

  Latest Posts

  Sorensen se întoarce în WEC GTE cu TF Sport

  Marco Sorensen, dublu câștigător al titlului FIA World Endurance Championship, va reveni cu normă întreagă în serie în 2022 cu echipa TF Sport Aston Martin.

  Pilotul Aston va desfășura prima sa campanie din serie de când a câștigat clasa GTE Pro împreună cu colegul danez Nicki Thiim în 2019-20 și va concura cu unul dintre cele două Aston Martin Vantage GTE prezentate de echipa britanică TF în GTE Am.

  Sorensen, care a câștigat cursa în campionatul britanic GT cu TF în 2018, va împărți mașina cu Ben Keating și liderul Porsche Carrera Cup Franța și obișnuit al Supercupei, Florian Latorre.

  Sorensen și Latorre îi înlocuiesc pe Felipe Fraga și pe Dylan Pereira, care au trecut de la argint la aur pentru sezonul 2022.

  Sorensen a făcut o singură apariție în WEC în 2021, după retragerea Aston din GTE Pro după câștigarea titlului.

  El a disputat cursa de 24 de ore de Le Mans la volanul unui LMP2 Oreca pentru echipa daneză High Class Racing, rămânând sub contract cu Aston Martin Racing.

  Sorensen a declarat: „Va fi grozav să revin în Aston cu Ben și cu întregul echipaj TF: sunt sigur că vom duce treaba la bun sfârșit!

  Sorensen

  „Îi cunosc deja pe toți băieții TF foarte bine, deoarece am mai concurat cu ei. Sunt motivat și gata de plecare!”

  Keating a adăugat: „Sunt foarte încântat să mă întorc cu TF Sport și să am un pilot de uzină și un distribuitor super-rapid. Am ratat cu mult sezonul trecut, dar vom face totul pentru 2022.”

  Șeful TF Sport, Tom Ferrier, a spus că echipa este „mai mult decât pregătită să lupte atât pentru victoria de la Le Mans, cât și pentru titlul WEC cu noua ei formație.

  TF va rula un al doilea Vantage sub steagul participantului japonez D’station Racing, Satoshi Hoshino și Tomonobu Fujii fiind confirmați ca primii doi piloți.

  De asemenea, Thiim se întoarce complet în WEC anul acesta, cu participarea lui Paul Dalla Lana în Northwest AMR, condusă de Prodrive. Lor li se va alătura britanicul David Pittard, câștigătorul Nurburgring Endurance Series (NLS) din 2020.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss