More

  Latest Posts

  Sordo și Lappi au avut parte de penalizări

  Liderul ACI Rally Monza, Dani Sordo, și locul al doilea, Esapekka Lappi, au fost amândoi penalizați la sfârșitul zilei de vineri. Administratorii finalei italiene a sezonului FIA World Rally Championship au acordat ambilor piloți o penalizare de 10s pentru tăierea aceleiași curbe în timpul testului final de viteză PZero Grand Prix din etapa de deschidere pe circuitul Monza.

  Decizia administratorilor a spus că niciunul „nu au urmat instrucțiunile din cartea de drum” la curba aflată la 2,05 km după începerea etapei – o încălcare a reglementărilor. În ședințe separate, administratorii au examinat dovezi video. În legătură cu Sordo, declarația stewarzilor spunea: „Șoferul mașinii nr. 6 a blocat roțile la apropierea de serpentină, în încercarea de a opri, a fost confuz, deoarece serpentina a fost diferită față de cea a unei etape speciale anterioare. A văzut că nu era niciun balot în fața lui și a continuat direct. ”

  În ceea ce îl privește Lappi, administratorii au spus: „Șoferul mașinii 4 și-a blocat roțile la apropierea de curbă și a făcut un efort să se oprească. Reprezentanții echipei au declarat că pilotul a decis să ia ceea ce simțea că este cea mai sigură opțiune, a merge înainte, lovind balotul de fân în acest proces. ”

  Cu penalizările aplicate, Sordo își păstrează avantajul de 1,0s față de Lappi, dar Sébastien Ogier, clasat pe locul trei, se află la doar o secundă în urmă.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss