More

  Latest Posts

  Solans preia conducerea ERC Rally Islas Canarias, dar starea anvelopelor îl îngrijorează

  Nil Solans, nou-venit în cadrul Campionatului European de Raliuri FIA, se află în fruntea Rally Islas Canarias, dar trecerea sa prin SS11 s-ar putea dovedi costisitoare. Spaniolul i-a spus reporterului ERC, Chris Rawes, în direct pe Facebook și YouTube, că s-a ales cu două pene de anvelopă în timpul etapei și că are doar o rezervă la bordul mașinii sale Škoda Fabia Rally2 Evo, cu două etape rămase înainte de Estadio de Gran Canaria.

  „Erau pietre mari, nu puteam să le evit, am două pene și o singură rezervă”, a spus el.

  În ciuda dublei sale deflații la testul pe ploaie de la Galdar, Solans l-a întrecut pe Adrien Fourmaux cu 1,6s, cu Iván Ares pe ce-a de-a treia poziție și cu 9,3s în spatele lui Solans. Fourmaux a fost unul dintre numeroșii piloți înaintași care să acvaplaneze într-un viraj spre dreapta, cu 100 de metri înainte de finalizare. A completat etapa cu al doilea cel mai bun timp, dar cu deteriorări ale caroseriei față-stânga a Ford-ului său Fiesta R5 MkII.

  Alți piloti care au întâmpinat probleme au fost liderul Campionatului European de Raliuri FIA Alexey Lukyanuk și coechipierul său Marijan Griebel, aparținând de Saintéloc Junior Team, care a pierdut mai mult de 20 de secunde după ce a ieșit în decor și a rămas blocat pentru un moment. José Suárez a finalizat testul de 12,40 kilometri cu defecțiuni la suspensie, în timp ce Ares s-a ales cu o pană față-stânga. Enrique Cruz s-a izbit puternic într-o margine, dar a reușit să continue până la finalul etapei.

  Perechea Rallye Team Spania, Pep Bassas și Efrén Llarena, au suferit de asemenea daune, la fel ca și campionul ERC3 / ERC3 Junior, Ken Torn.

  Albert von Thurn und Taxis și Sindre Furuseth au ieșit de pe drum, în timp ce Pedro Almeida a fost împiedicat să părăsească service-ul din cauza unei deteriorării laterale a Peugeot-ului său 208 Rally4, rezultatul unui impact în primul stadiu.

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss