Latest Posts

Solans preia conducerea ERC Rally Islas Canarias, dar starea anvelopelor îl îngrijorează

Vizualizări: 16959

Nil Solans, nou-venit în cadrul Campionatului European de Raliuri FIA, se află în fruntea Rally Islas Canarias, dar trecerea sa prin SS11 s-ar putea dovedi costisitoare. Spaniolul i-a spus reporterului ERC, Chris Rawes, în direct pe Facebook și YouTube, că s-a ales cu două pene de anvelopă în timpul etapei și că are doar o rezervă la bordul mașinii sale Škoda Fabia Rally2 Evo, cu două etape rămase înainte de Estadio de Gran Canaria.

„Erau pietre mari, nu puteam să le evit, am două pene și o singură rezervă”, a spus el.

În ciuda dublei sale deflații la testul pe ploaie de la Galdar, Solans l-a întrecut pe Adrien Fourmaux cu 1,6s, cu Iván Ares pe ce-a de-a treia poziție și cu 9,3s în spatele lui Solans. Fourmaux a fost unul dintre numeroșii piloți înaintași care să acvaplaneze într-un viraj spre dreapta, cu 100 de metri înainte de finalizare. A completat etapa cu al doilea cel mai bun timp, dar cu deteriorări ale caroseriei față-stânga a Ford-ului său Fiesta R5 MkII.

Alți piloti care au întâmpinat probleme au fost liderul Campionatului European de Raliuri FIA Alexey Lukyanuk și coechipierul său Marijan Griebel, aparținând de Saintéloc Junior Team, care a pierdut mai mult de 20 de secunde după ce a ieșit în decor și a rămas blocat pentru un moment. José Suárez a finalizat testul de 12,40 kilometri cu defecțiuni la suspensie, în timp ce Ares s-a ales cu o pană față-stânga. Enrique Cruz s-a izbit puternic într-o margine, dar a reușit să continue până la finalul etapei.

Perechea Rallye Team Spania, Pep Bassas și Efrén Llarena, au suferit de asemenea daune, la fel ca și campionul ERC3 / ERC3 Junior, Ken Torn.

Albert von Thurn und Taxis și Sindre Furuseth au ieșit de pe drum, în timp ce Pedro Almeida a fost împiedicat să părăsească service-ul din cauza unei deteriorării laterale a Peugeot-ului său 208 Rally4, rezultatul unui impact în primul stadiu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss