More

  Latest Posts

  Sofuoglu: “Toprak avea deja interes de la MotoGP™”

  WorldSBK.com a vorbit cu cinci ori campionul mondial, Kenan Sofuoglu, despre modul în care Toprak Razgatlioglu atrage atenția în Marele Premii. Pilotul oficial al echipei Pata Yamaha WorldSBK Toprak Razgatlioglu a câștigat deja interesul de la „o echipă bună” în Campionatul Mondial de MotoGP™, potrivit campionului mondial de cinci ori și colegului său turc Kenan Sofuoglu.

  Sofuoglu nu este străin de succes, deoarece ajută piloți precum Razgatlioglu și Can Öncü să crească și să se îmbunătățească în padocul WorldSBK. După ce a reclamat Rookie al anului 2018, În 2019, Razgatlioglu a primit primele sale victorii WorldSBK cu o dublă la Magny-Cours. În acest sezon, cu un Yamaha de uzina în 2020, Razgatlioglu a început puternic la Phillip Island, obținând o victorie și un P2 înainte de a se retrage în cursa 2 de duminică.

  Nu există nicio îndoială despre talentul tânăr de 23 de ani și vorbind cu WorldSBK.com, Sofuoglu recunoaște că Razgatlioglu a primit deja interes de la MotoGP™. „Pot să vă spun că Toprak a avut deja interes de la MotoGP™ și imediat i-am spus că este o ofertă bună de la o echipă bună, dar primul nostru obiectiv a fost să fim prezent în Superbike cu Toprak în sezonul 2020”, a spus Sofuoglu.

  „Când l-am introdus în STK1000, i-am spus lui Toprak că obiectivul său trebuie să fie Campionatele Mondiale în WorldSBK mulți ani. Dacă Toprak câștigă atât de ușor în WorldSBK în 2021, câștigând totul, dacă există o ofertă oficială a echipei de fabrică pentru Toprak, voi schimba planul și dacă Toprak îi place, vom trece la MotoGP™ cu el. Planul este ca Toprak să fie istoric, una dintre legendele din WorldSBK”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss