GP24 Media

LATEST POSTS

Sofuoglu: “Toprak avea deja interes de la MotoGP™”

Vizualizări: 18754

WorldSBK.com a vorbit cu cinci ori campionul mondial, Kenan Sofuoglu, despre modul în care Toprak Razgatlioglu atrage atenția în Marele Premii. Pilotul oficial al echipei Pata Yamaha WorldSBK Toprak Razgatlioglu a câștigat deja interesul de la „o echipă bună” în Campionatul Mondial de MotoGP™, potrivit campionului mondial de cinci ori și colegului său turc Kenan Sofuoglu.

Sofuoglu nu este străin de succes, deoarece ajută piloți precum Razgatlioglu și Can Öncü să crească și să se îmbunătățească în padocul WorldSBK. După ce a reclamat Rookie al anului 2018, În 2019, Razgatlioglu a primit primele sale victorii WorldSBK cu o dublă la Magny-Cours. În acest sezon, cu un Yamaha de uzina în 2020, Razgatlioglu a început puternic la Phillip Island, obținând o victorie și un P2 înainte de a se retrage în cursa 2 de duminică.

Nu există nicio îndoială despre talentul tânăr de 23 de ani și vorbind cu WorldSBK.com, Sofuoglu recunoaște că Razgatlioglu a primit deja interes de la MotoGP™. „Pot să vă spun că Toprak a avut deja interes de la MotoGP™ și imediat i-am spus că este o ofertă bună de la o echipă bună, dar primul nostru obiectiv a fost să fim prezent în Superbike cu Toprak în sezonul 2020”, a spus Sofuoglu.

„Când l-am introdus în STK1000, i-am spus lui Toprak că obiectivul său trebuie să fie Campionatele Mondiale în WorldSBK mulți ani. Dacă Toprak câștigă atât de ușor în WorldSBK în 2021, câștigând totul, dacă există o ofertă oficială a echipei de fabrică pentru Toprak, voi schimba planul și dacă Toprak îi place, vom trece la MotoGP™ cu el. Planul este ca Toprak să fie istoric, una dintre legendele din WorldSBK”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES