GP24 Media

LATEST POSTS

Smart Driving aduce o nouă provocare pentru 6 Piloți Români.

Smart Driving
Vizualizări: 69851

Weekend-ul viitor, Smart Driving și șase piloți români vor fi prezenți pe grila de start a circuitului Paul Ricard (Le Castellet, Franța), în competiția „Ligier European Series”, o competiție în creștere, care adună la start 22 de mașini, modele Ligier JS P4 și Ligier JS 2R.

Ligier European Series se va desfășură pe parcursul a șase etape, concomitent cu celebra competiție European Le Mans Series 2022, având una dintre etape comune, 24h of Le Mans.

Fiind singura echipă din acest campionat care va participa cu trei prototipuri Ligier, Smart Driving va reprezenta România prin Alex Mirea și Philip Andriescu, care vor forma un echipaj pe un model Ligier JS P4, Marian Oancea și Radu Dumitrescu (Cube Performance) ce vor pilota un model Ligier JS 2R și nu în ultimul rând, Ovidiu Zaberca și Bogdan Dobranici pe un alt model Ligier JS 2R.

După ce în urmă cu un an au pus bazele primei reprezentanțe ale unui producător de vehicule destinate exclusiv competițiilor sportive – Radical Sportscars, bifând astfel o premieră pentru țara noastră, Smart Driving face un alt pas important prin care își concretizează proiectul în privința dezvoltării motorsportului din România.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Smart Driving

Calendarul Ligier European Series 2022
La începutul acestui an, Smart Driving a devenit partener official al binecunoscutului brand “Ligier Automotive”, un brand care a scris și va scrie în continuare multe pagini în istoria motorsportului din întreaga lume.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ne face o deosebită placere să anunțam încă un parteneriat cu un brand atât de puternic în motorsport, cum este Ligier. Încă de anul trecut, când am pus bazele proiectului, am pornit de la ideea că piloții români au nevoie de o cale directă pentru a-și îndeplini visul. Așadar am dezvoltat și dezvoltăm în continuare acest proiect, pentru a le oferi piloților români o direcție cât mai clară prin care pot avea contact cu motorsportul la cel mai înalt nivel, chiar de la debutul lor din karting sau alte discipline.

Prin parteneriatul cu cele două mari branduri de constructori auto, am pus la punct un parcurs prin care piloții pot debuta în prototipuri, dar totodată pot ajunge să concureze cu modele de top, precum Ligier JS P320, unul dintre cel mai de succes model din categoria LMP3. Participarea în Ligier European Series este practic confirmarea faptului că anul 2021 a fost unul de succes prin dezvoltarea proiectului Radical România, următorul nostru obiectiv fiind participarea în European Le Mans Series, în categoria LMP3, cu o echipă de piloți români”, a declarat Andrea Fogliazza – Smart Driving CEO.

Prima etapă a Ligier European Series este programată pentru 15-16 Aprilie pe circuitul Paul Ricard și va reuni la start 21 de modele Ligier si piloți din opt țări diferite. Competiția vă fi transmisă live pe Facebook, YouToube, dar și pe site-ul oficial al Ligier European Series.

  • Mai multe știri despre Campionate de Anduranța găsiți AICI.
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Jean Michel Le Meur / DPPI
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES