Latest Posts

Slalom Paralel:Mihai Alexandrescu revine în cărţi pentru un nou titlu

Vizualizări: 13922

Campionul naţional în exercițiu la slalom paralel, competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv, a revenit în lupta pentru cucerirea unui nou titlu.

La Sibiu, în etapa secundă a campionatului, Mihai Alexandrescu, sportiv legitimat la CS Krepelka Motorsport, s-a impus în cadrul clasei 1 după ce a dominat toate manșele de concurs.

El este unul dintre cei mai titrați piloți aflați în activitate, având în palmares numeroase titluri în posesia cărora a intrat după o activitate sportivă întinsă pe durata a patru decenii.

Începând din acest an, Alexandrescu reprezintă pentru prima dată clubul Timișorean de automobilism menționat, mai luând startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi în Campionatul Naţional de Super Rally.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen și Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi și ne susțin”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion naţional pe patru roți şi totodată președintele clubului pe care îl reprezintă în acest an titratul Mihai Alexandrescu.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss