Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Slalom Paralel:Mihai Alexandrescu revine în cărţi pentru un nou titlu

  Campionul naţional în exercițiu la slalom paralel, competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv, a revenit în lupta pentru cucerirea unui nou titlu.

  La Sibiu, în etapa secundă a campionatului, Mihai Alexandrescu, sportiv legitimat la CS Krepelka Motorsport, s-a impus în cadrul clasei 1 după ce a dominat toate manșele de concurs.

  El este unul dintre cei mai titrați piloți aflați în activitate, având în palmares numeroase titluri în posesia cărora a intrat după o activitate sportivă întinsă pe durata a patru decenii.

  Începând din acest an, Alexandrescu reprezintă pentru prima dată clubul Timișorean de automobilism menționat, mai luând startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi în Campionatul Naţional de Super Rally.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen și Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi și ne susțin”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion naţional pe patru roți şi totodată președintele clubului pe care îl reprezintă în acest an titratul Mihai Alexandrescu.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss