Latest Posts

Slalom Paralel: David Marcu își adjudecă și titlul clasei Open.

Vizualizări: 35438

Ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel 2021, în ciuda previziunilor meteorologice pesimiste, s-a desfășurat pe o vreme deosebită, care l-a ajutat pe David Marcu să devină și campion la clasa Open, după ce în runda precedentă își trecuse în palmares și titlul la clasa Junior.

Mai mult, mobilizarea exemplară a organizatorului, a corpului de arbitri și a sportivilor participanți a făcut posibil respectarea programului de desfășurare a etapei conform regulamentului.

Slalom Paralel

Competiția organizată de ACS Pro Drive Sibiu (Dan Nirișteanu – director organizatoric, alături de Dan Grunca și Sorin Tîrnoveanu), sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu asistență medicală profesională din partea Centrului medical SANMED și asistența tehnică ADI SERVICE, a avut un număr record absolut de 40 piloți înscriși la start, pe pista din „Groapa de la Sibiu”.

Chiar dacă juniorii au pornit furtunos (alături de seniorul Uturaș), David Marcu a ales o abordare pragmatică (având nevoie doar de locul 12 pentru a-și adjudeca și titlul anual la Open) și a obținut locul 4 la Open și la clasă, evitând, astfel, un posibil abandon.

Open:
1. Robert Uturas
2. Andrei Duna
3. Bogdan Duma
4. David Marcu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Juniori:
1. Bogdan Duma
2. Ștefan Udrea
3. Andrei Duna

Clasa 1:
1. Bogdan Rogoz (OE)
2. Alexandru Brescan
3. Patricia Sîrbu-Mărculeț, prima fată care reușește ocuparea unui loc pe podiumul anual al unei clase.

Clasa 2:
1. Robert Uturas
2. Mihai Pelmuș
3. Artur Luca (OE)

Clasa 3:
1. Eugen Grigorescu, la ultimul său sezon ca pilot la Slalom Paralel.
2. Mihai Damian

Femina
1. Alexandra Teslovan
2. Patricia Sârbu-Marculet

Slalom Paralel

Clasamentele sezonului 2021 al Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

Ca o concluzie, în urma prestațiilor de la fiecare etapă, organizatorii socotesc îmbucurătoare prestația majorității juniorilor participanți în acest sezon, pentru alții, însă, veniți din alte ramuri, care nu au reușit să finalizeze mai mult de două manșe în etapele la care au participat, se impune mai mult ca necesară absolvirea unei școli de pilotaj.

Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Campionatului Național de Slalom Paralel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss