Latest Posts

Skoda speră că actualizările vor însemna că Fabia va fi „mai rapidă și mai fiabilă”

Vizualizări: 19004

Škoda speră că Fabia Rally2 Evo, câștigătoare a evenimentului FIA European Rally Championship, va fi și mai bună în 2021.

Începând de mâine (4 ianuarie), componentele nou omologate vor fi disponibile clienților, pe care marca cehă le-a dezvoltat pentru a-și „asigura competitivitatea la raliurile [etapele] din întreaga lume”.

Actualizările includ o nouă cartografiere a motorului, un intercooler reproiectat și galerie de evacuare, rapoarte de transmisie mai lungi, pentru a crește viteza maximă a mașinii de la 187 la 202 km / h, un al treilea set de rampe diferențiale și amortizoare ajustate.

În plus, eforturile de îmbunătățire a fiabilității se concentrează pe un cadru al osiei spate mai puternice, o versiune de pietriș a dispozitivului de răcire a frânei spate, plus, potrivit lui Škoda, „o nouă admisie de ulei în capacul inferior al motorului, precum și îmbunătățirea lubrifierii turbocompresorului și reducerea volumului de ulei ”.

Alte modificări includ butoanele nou aranjate ale volanului, punctele reproiectate de montare a cricului și, conform Škoda, „o nouă supapă de rulare pentru conductele de respirație ale celulei de combustibil. Noua supapă sporește siguranța evitând excesul de presiune în sistem în toate condițiile ambientale ale unui raliu ”.

Michal Hrabánek, directorul ŠKODA Motorsport, a declarat: „Părțile dezvoltate în continuare ale actualizării pentru 2021 sunt realizate pentru a menține succesul pentru clienții noștri din întreaga lume. Am testat pe larg aceste noi componente cu Jan Kopecký, Oliver Solberg, Kris Meeke, Pontus Tidemand, Andreas Mikkelsen și Emil Lindholm. Sunt convins că actualizările din 2021 oferă clienților noștri o Škoda Fabia Rally2 Evo și mai rapidă și mai fiabilă. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss