More

  Latest Posts

  Skoda speră că actualizările vor însemna că Fabia va fi „mai rapidă și mai fiabilă”

  Škoda speră că Fabia Rally2 Evo, câștigătoare a evenimentului FIA European Rally Championship, va fi și mai bună în 2021.

  Începând de mâine (4 ianuarie), componentele nou omologate vor fi disponibile clienților, pe care marca cehă le-a dezvoltat pentru a-și „asigura competitivitatea la raliurile [etapele] din întreaga lume”.

  Actualizările includ o nouă cartografiere a motorului, un intercooler reproiectat și galerie de evacuare, rapoarte de transmisie mai lungi, pentru a crește viteza maximă a mașinii de la 187 la 202 km / h, un al treilea set de rampe diferențiale și amortizoare ajustate.

  În plus, eforturile de îmbunătățire a fiabilității se concentrează pe un cadru al osiei spate mai puternice, o versiune de pietriș a dispozitivului de răcire a frânei spate, plus, potrivit lui Škoda, „o nouă admisie de ulei în capacul inferior al motorului, precum și îmbunătățirea lubrifierii turbocompresorului și reducerea volumului de ulei ”.

  Alte modificări includ butoanele nou aranjate ale volanului, punctele reproiectate de montare a cricului și, conform Škoda, „o nouă supapă de rulare pentru conductele de respirație ale celulei de combustibil. Noua supapă sporește siguranța evitând excesul de presiune în sistem în toate condițiile ambientale ale unui raliu ”.

  Michal Hrabánek, directorul ŠKODA Motorsport, a declarat: „Părțile dezvoltate în continuare ale actualizării pentru 2021 sunt realizate pentru a menține succesul pentru clienții noștri din întreaga lume. Am testat pe larg aceste noi componente cu Jan Kopecký, Oliver Solberg, Kris Meeke, Pontus Tidemand, Andreas Mikkelsen și Emil Lindholm. Sunt convins că actualizările din 2021 oferă clienților noștri o Škoda Fabia Rally2 Evo și mai rapidă și mai fiabilă. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss