GP24 Media

LATEST POSTS

Sistem de monitorizare de ultimă generație folosit în Campionatul Național de Raliuri Betano

Vizualizări: 9938

Campionatul Național de Raliuri Betano va beneficia, începând cu Raliul Argeșului, de un sistem de monitorizare de ultimă generație pentru echipaje, similar cu cel folosit în alte campionate importante ale continentului.

Sistemul a fost achiziționat de către FRAS și reprezintă o investiție importantă în acest sens. „Dacă până acum, toate dispozitivele erau închiriate, de acum, FRAS va avea propriul sistem, atât pentru recunoașteri, cât și pentru probele de concurs”, a precizat Ioan Badiu, directorul sportiv al FRAS, cel care s-a ocupat de implementarea acestui proiect.

Sistem de monitorizare de ultimă generație folosit în Campionatul Național de Raliuri Betano

Modele similare sunt folosite cu succes, în regim propriu, de alte campionate importante din Europa. Practic, concurenții vor avea un dispozitiv GPS în mașină, iar din camera de comandă a raliului se va putea vedea, în timp real, unde se află echipajul, viteza mașinii, dar și dacă s-a oprit pe traseu.

Sistem de monitorizare de ultimă generație folosit în Campionatul Național de Raliuri Betano
Dispozitivele vor fi folosite, în premieră, la Raliul Argeșului.

Dispozitivele folosesc un sim, care se conectează la cel mai apropiat releu. În zonele în care semnalul telefonic este 0, dispozitivele pot emite semnale pe o distanță de 2 kilometri către alte echipaje. Astfel, fiecare dispozitiv are două butoane, unul pentru SOS, în care e nevoie de intervenția ambulanței, iar un altul cu OK, în cazul în care a fost un incident pe traseu, dar nu e nevoie de asistență.

Sistem de monitorizare de ultimă generație folosit în Campionatul Național de Raliuri Betano

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sistemul de monitorizare reprezintă cea mai importantă investiție a federației din ultimii ani și al doilea proiect important implementat după aplicația online dedicată transmiterii timpilor în timp real (www.live.fras.ro).

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES