Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Sir Lewis Hamilton

  Lewis Hamilton a reușit să valorifice acest an atât de diferit pentru toți. A obținut cel de-al 7-lea titlu din carieră egalandu-l pe Michael Schumacher și a ajuns să dețină recordul pentru cele mai multe victorii (95) în Formula 1. Iar acum, țara sa, i-a recunoscut meritele – va primii titlul de cavaler.

  Aceasta este una dintre cele mai importante distincții oferite în Marea Britanie, datând din Epoca Medievală, iar titlul de „Sir” le este oferit doar anumitor oameni, pentru realizări excepționale, în sfera lor de activitate. Alți foști piloți care au avut această onoare, sunt Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss, Sir Frank Williams, Sir Patrick Head și Sir Jack Brabham.

  Această distincție, încununează un an fantastic pentru Lewis Hamilton, care nu numai că a dominat F1, dar a fost foarte activ și în afara pistei. A creat fundația Hamilton Comission care are în vedere diversitatea în cadrul motorsportului. A fost numit Laureus World Sportsman Of The Year, BBC l-a desemnat personalitatea anului, în sport, iar GQ, Game Changer Of The Year. În revista Time, a fost în top 100 cei mai influenți oameni.

  Stefano Dominicali a oferit o declarație, în urma acestui anunț important: „Lewis este un adevărat gigant al sportului, iar influența sa este imensă, atât în monopost, cât și în afara lui. Este fenomenal ce a reușit să obțină și vor mai urma multe. Noi toți din Formula 1 îl felicităm pentru această recunoaștere binemeritată a efortului său și abia așteptăm să vedem mai mult din strălucirea sa, în 2021.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila