GP24 Media

LATEST POSTS

Sir Lewis Hamilton

Vizualizări: 13217

Lewis Hamilton a reușit să valorifice acest an atât de diferit pentru toți. A obținut cel de-al 7-lea titlu din carieră egalandu-l pe Michael Schumacher și a ajuns să dețină recordul pentru cele mai multe victorii (95) în Formula 1. Iar acum, țara sa, i-a recunoscut meritele – va primii titlul de cavaler.

Aceasta este una dintre cele mai importante distincții oferite în Marea Britanie, datând din Epoca Medievală, iar titlul de „Sir” le este oferit doar anumitor oameni, pentru realizări excepționale, în sfera lor de activitate. Alți foști piloți care au avut această onoare, sunt Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss, Sir Frank Williams, Sir Patrick Head și Sir Jack Brabham.

Această distincție, încununează un an fantastic pentru Lewis Hamilton, care nu numai că a dominat F1, dar a fost foarte activ și în afara pistei. A creat fundația Hamilton Comission care are în vedere diversitatea în cadrul motorsportului. A fost numit Laureus World Sportsman Of The Year, BBC l-a desemnat personalitatea anului, în sport, iar GQ, Game Changer Of The Year. În revista Time, a fost în top 100 cei mai influenți oameni.

Stefano Dominicali a oferit o declarație, în urma acestui anunț important: „Lewis este un adevărat gigant al sportului, iar influența sa este imensă, atât în monopost, cât și în afara lui. Este fenomenal ce a reușit să obțină și vor mai urma multe. Noi toți din Formula 1 îl felicităm pentru această recunoaștere binemeritată a efortului său și abia așteptăm să vedem mai mult din strălucirea sa, în 2021.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES