More

  Latest Posts

  Sir Lewis Hamilton, de șapte ori Campion de F1, a primit titlul de cavaler la Castelul Windsor

  Sir Lewis Hamilton și-a primit oficial titlul de cavaler de la Prințul de Wales la Castelul Windsor.

  Tânărul în vârstă de 36 de ani a primit titlul de cavaler în lista onorurilor de Anul Nou 2021, după ce l-a egalat pe Michael Schumacher cu al șaptelea său Campionat Mondial de Formula 1.

  Pilotul Mercedes a ratat un al optulea titlu record în acest sezon, după o încheiere uimitoare a sezonului de F1 la Abu Dhabi, când Max Verstappen a luat titlul pentru prima dată. Dar Hamilton se va întoarce pentru a încerca să doboare recordul în 2022 alături de noul coechipier George Russell.

  Cu toate acestea, Silver Arrows a câștigat un al optulea campionat consecutiv al constructorilor, Hamilton terminând pe locul al doilea, iar Valtteri Bottas pe locul șase după câștigătorul Verstappen duminică.

  Hamilton

  Hamilton a apărut la Castelul Windsor alături de mama sa Carmen, care și-a văzut fiul devenind al patrulea pilot de Formula 1 din istorie care a fost numit cavaler, după Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss și Sir Jack Brabham.

  Hamilton urmează, de asemenea, să participe joi la ceremonia de decernare a premiilor FIA de la sfârșitul sezonului, la Paris, alături de nou-încoronatul campion.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss