More

  Latest Posts

  Sir Jackie Stewart îl îndeamnă pe Vettel să se retragă

  Sebastian Vettel a avut un sezon deplorabil, cu Ferrari, până acum. Pilotul german nu a reușit să ajungă la un nivel decent de performanță, în 2020, iar parteneriatul său cu Scuderia, este aproape de final. Fostul campion mondial, Sir Jackie Stewart, crede că Vettel ar putea să se retragă și să devină, ambasador.

  Sebastian Vettel este un adevărat gentleman. A avut parte de o carieră strălucită. Personal, însă, mi-ar placea să văd că se retrage și că face ceea ce fac și eu. Ar fi un ambasador internațional nemaipomenit”, a declarat Stewart.

  În orice caz, „pensionarea”, nu este o soluție viabilă pentru pilotul german. Cel puțin, nu în acest moment. Pare să își dorească mai mult ca niciodată să revină în forță, de când a semnat cu cei de la Racing Point, pentru 2021.

  Va fi un adevărat atu pentru echipă, având în vedere, mai ales, faptul că își doresc să fie cei mai buni din clasamentul constructorilor, în viitor. Deși, Vettel nu a reușit să găsească un echilibru, cu cei de la Ferrari, probabil că Aston Martin/Racing Point, îl va ajuta să revină în glorie.

  Stewart crede că dorința lui Vettel de a rămâne în F1, în ciuda declinului său, are legătură cu dragostea sa pentru curse: „Faptul că vrea să continue, are legătură cu dragostea lui pentru sport.”

  „Ferrari este una dintre cele mai bune echipe, din câte au existat până acum. Dar, din nu știu ce motiv, anul acesta a fost un dezastru pentru ei. Sper și mă rog, ca în 2021, să îi vedem pe cei de la Ferrari, unde le este locul.”

  Scuderia de la Maranello, a afirmat de curând, că a reușit să găsească echilibrul dintre munca din fabrică și cea de pe circuit. Cu toate acestea, Vettel a terminat cursa de la Nurburgring pe 10, în timp ce coechipierul său, a ajuns pe 7.

  Deocamdată Ferrari are rezultate bune doar din partea lui Charles Leclerc, dar are nevoie de puncte și din partea lui Vettel, deoarece lupta de la mijlocul plutonului, este foarte strânsă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss