GP24 Media

LATEST POSTS

Sir Jackie Stewart îl îndeamnă pe Vettel să se retragă

Vizualizări: 14946

Sebastian Vettel a avut un sezon deplorabil, cu Ferrari, până acum. Pilotul german nu a reușit să ajungă la un nivel decent de performanță, în 2020, iar parteneriatul său cu Scuderia, este aproape de final. Fostul campion mondial, Sir Jackie Stewart, crede că Vettel ar putea să se retragă și să devină, ambasador.

Sebastian Vettel este un adevărat gentleman. A avut parte de o carieră strălucită. Personal, însă, mi-ar placea să văd că se retrage și că face ceea ce fac și eu. Ar fi un ambasador internațional nemaipomenit”, a declarat Stewart.

În orice caz, „pensionarea”, nu este o soluție viabilă pentru pilotul german. Cel puțin, nu în acest moment. Pare să își dorească mai mult ca niciodată să revină în forță, de când a semnat cu cei de la Racing Point, pentru 2021.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Va fi un adevărat atu pentru echipă, având în vedere, mai ales, faptul că își doresc să fie cei mai buni din clasamentul constructorilor, în viitor. Deși, Vettel nu a reușit să găsească un echilibru, cu cei de la Ferrari, probabil că Aston Martin/Racing Point, îl va ajuta să revină în glorie.

Stewart crede că dorința lui Vettel de a rămâne în F1, în ciuda declinului său, are legătură cu dragostea sa pentru curse: „Faptul că vrea să continue, are legătură cu dragostea lui pentru sport.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ferrari este una dintre cele mai bune echipe, din câte au existat până acum. Dar, din nu știu ce motiv, anul acesta a fost un dezastru pentru ei. Sper și mă rog, ca în 2021, să îi vedem pe cei de la Ferrari, unde le este locul.”

Scuderia de la Maranello, a afirmat de curând, că a reușit să găsească echilibrul dintre munca din fabrică și cea de pe circuit. Cu toate acestea, Vettel a terminat cursa de la Nurburgring pe 10, în timp ce coechipierul său, a ajuns pe 7.

Deocamdată Ferrari are rezultate bune doar din partea lui Charles Leclerc, dar are nevoie de puncte și din partea lui Vettel, deoarece lupta de la mijlocul plutonului, este foarte strânsă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES