More

  Latest Posts

  Sinteza celor mai importante schimbări anunțate azi de FIA

  Azi, noul președinte al FIA (Federation Internationale de l’Automobile), Mohammed Ben Sulayem a ieșit la rampă într-o conferință de presă și a anunțat o serie de schimbări majore în Formula 1.

  Vă prezentăm sinteza celor mai importante schimbări:

  1. Se creează o nouă cameră, Virtual Control Room. Un fel de VAR, ca în fotbal. Această nouă cameră îl va asista pe directorul de cursă în luarea deciziilor.
  2. Procedura prin care monoposturile vor depăși Safety Car-ul va fi revizuită, regândită.
  3. Comunicarea între șefii de echipe și directorul de cursă se va putea face în continuare, dar televiziunile nu vor avea acces la aceste convorbiri.
  4. Oficialii FIA Niels Wittich și Eduardo Freitas vor fi directori de cursă prin rotație și vor împărți responsabilitățile celor 23 de curse din sezonul 2022.
  5. Herbie Blash a primit rolul de Permanent Senior Adviser și va fi consilierul celor doi directori de cursă. Lui Michael Masi i s-a oferit o nouă funcție în structura FIA.

  FIA

   

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: FIA
  Photocredit: fia.com

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  FIA

  Latest Posts

  Don't Miss