GP24 Media

LATEST POSTS

Singapore va rămâne în calendarul F1 până în 2028, după o nouă înțelegere

Singapore
Vizualizări: 11140

Formula 1 a ajuns la un acord pentru a menține GP-ul din Singapore în calendar timp de șapte ani, cu un contract prelungit care va fi valabil din 2022 până în 2028.

Prima cursă nocturnă a sportului a lipsit din calendar atât în ​​2020, cât și în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19, dar revine anul acesta pe 2 octombrie ca eveniment de mijloc al unei serii de trei curse care include Rusia și Japonia. Ultima prelungire a contractului cu GP-ul din Singapore a fost o înțelegere pe patru ani anunțată în septembrie 2017 și ar fi trebuit să se desfășoare până în 2021. Cu toate acestea, ultimele două curse nu s-au întâmplat și, astfel, cel mai recent contract în vigoare reprezintă un aranjament de doi plus cinci ani pentru a recunoaște evenimentele anulate.

F1 a fost dornic să-și extindă relațiile cu promoterii care au pierdut curse din cauza COVID, pentru a-i ajuta să-și recapete impulsul și pentru a garanta viitorul pe termen lung al evenimentelor lor. Locurile sunt, la rândul lor, conștiente că există un interes din ce în ce mai mare din partea potențialelor curse noi și, astfel, va exista o concurență tot mai mare pentru un slot pe calendarele viitoare. În noiembrie s-a ajuns la un acord pentru a rula GP-ul din China până în 2025, deși cursa de la Shanghai va lipsi din calendar pentru a treia oară în 2022.

Singapore

„Sunt încântat că Formula 1 va continua să concureze în Singapore încă șapte ani. Circuitul stradal Marina Bay a găzduit prima cursă nocturnă din istoria F1 în 2008, iar Singapore a continuat să emoționeze fanii, echipele și piloții de atunci”, a declarat CEO-ul F1, Stefano Domenicali. „Singapore ocupă un loc special în calendarul F1, iar această extindere face parte din angajamentul nostru pe termen lung de a continua să dezvoltăm sportul în Asia.

„Planurile care sunt în vigoare pentru a reduce amprenta de carbon a evenimentului sunt impresionante și se aliniază cu planurile noastre de a fi Net Zero Carbon ca sport până în 2030 și aștept cu nerăbdare să continuăm relația noastră de succes cu Singapore și Singapore Tourism Board, ca sport.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES