More

  Latest Posts

  Simone Tempestini: știm că putem fi mai rapizi.

  Simone Tempestini spune că urmează mult mai mult ritm din partea sa la cea de-a 78-a ediție a Orlen Raliul Poloniei (11 – 12 iunie) și, de aici încolo, mai departe în sezonul 2022 al FIA ERC.

  Simone Tempestini ocupă în prezent poziția a cincea în clasamentul Campionatului European de Raliuri FIA (ERC), precum și poziția a doua în clasamentul ERC-Michelin Talent Factory, în spatele lui Javier Pardo. Pilotul Napoca Rally Academy cu Škoda Fabia Rally2 a ratat un rezultat în top cinci după ce a căzut în ultima etapă a Raliului Serras de Fafe – Felgueiras – Cabreira e Boticas, dar a recuperat și a obținut un rezultat net al patrulea la Raliul Azorelor.

  SimoneLa Rally Islas Canarias, la începutul acestei luni, a terminat pe locul nouă la general, după ce s-a luptat să egaleze ritmul celor din față. „Au fost două zile grele”, a declarat Simone Tempestini despre prima rundă de asfalt a campionatului. „Bine, nu a fost un rezultat atât de solid pe cât ne-am dorit, dar a fost un raliu greu pentru noi. Am început destul de încet și nu am avut ritmul pe care ni-l doream, poate cu un set-up greșit al mașinii. Dar, am învățat multe”.

  „Până la finalul raliului, am făcut multe modificări, iar senzația în ultimele etape a fost mult mai bună. Uneori este așa; poate că am ratat câțiva kilometri de test, dar știm că putem fi mai rapizi”, a adăugat Simone Tempestini. Pilotul român de raliuri a mai dezvăluit că speră să lupte pentru primul loc la Orlen Raliul Poloniei, luna viitoare, care se desfășoară pe suprafața sa preferată de macadam. Simone Tempestini a mai luat startul în competiția de la Mikołajki de șapte ori până acum, deși anul trecut s-a retras în prima dimineață.

  Simone

  „Următorul nostru raliu pe asfalt cu siguranță va fi mult mai bun pentru noi, dar acum ne concentrăm pe Polonia. Este un raliu pe suprafața noastră preferată și vom încerca să fim cât mai rapizi. Pentru Polonia, ne dorim cu adevărat să luptăm pentru prima poziție și sper că vom reuși să ne menținem ritmul real încă de la începutul primei etape”.

  • Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.

  Sursa: FIA ERC

  Photocredit: FIA ERC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss