Latest Posts

Simone Tempestini: știm că putem fi mai rapizi.

Vizualizări: 17717

Simone Tempestini spune că urmează mult mai mult ritm din partea sa la cea de-a 78-a ediție a Orlen Raliul Poloniei (11 – 12 iunie) și, de aici încolo, mai departe în sezonul 2022 al FIA ERC.

Simone Tempestini ocupă în prezent poziția a cincea în clasamentul Campionatului European de Raliuri FIA (ERC), precum și poziția a doua în clasamentul ERC-Michelin Talent Factory, în spatele lui Javier Pardo. Pilotul Napoca Rally Academy cu Škoda Fabia Rally2 a ratat un rezultat în top cinci după ce a căzut în ultima etapă a Raliului Serras de Fafe – Felgueiras – Cabreira e Boticas, dar a recuperat și a obținut un rezultat net al patrulea la Raliul Azorelor.

SimoneLa Rally Islas Canarias, la începutul acestei luni, a terminat pe locul nouă la general, după ce s-a luptat să egaleze ritmul celor din față. „Au fost două zile grele”, a declarat Simone Tempestini despre prima rundă de asfalt a campionatului. „Bine, nu a fost un rezultat atât de solid pe cât ne-am dorit, dar a fost un raliu greu pentru noi. Am început destul de încet și nu am avut ritmul pe care ni-l doream, poate cu un set-up greșit al mașinii. Dar, am învățat multe”.

„Până la finalul raliului, am făcut multe modificări, iar senzația în ultimele etape a fost mult mai bună. Uneori este așa; poate că am ratat câțiva kilometri de test, dar știm că putem fi mai rapizi”, a adăugat Simone Tempestini. Pilotul român de raliuri a mai dezvăluit că speră să lupte pentru primul loc la Orlen Raliul Poloniei, luna viitoare, care se desfășoară pe suprafața sa preferată de macadam. Simone Tempestini a mai luat startul în competiția de la Mikołajki de șapte ori până acum, deși anul trecut s-a retras în prima dimineață.

Simone

„Următorul nostru raliu pe asfalt cu siguranță va fi mult mai bun pentru noi, dar acum ne concentrăm pe Polonia. Este un raliu pe suprafața noastră preferată și vom încerca să fim cât mai rapizi. Pentru Polonia, ne dorim cu adevărat să luptăm pentru prima poziție și sper că vom reuși să ne menținem ritmul real încă de la începutul primei etape”.

  • Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.
Sursa: FIA ERC
Photocredit: FIA ERC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FIA ERC

Latest Posts

Don't Miss