Latest Posts

Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu duc la bun sfârșit ultima etapă din FIA ERC

Vizualizări: 22880

În ciuda faptulului că piloții au fost puși în fața unor alegeri grele (în ceea ce privește tipul anvelopelor), cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile care au îngreunat considerabil traseul în Rally Islas Canarias, Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu duc la bun sfârșit ultima etapă din ERC, finalizând pe poziția 14 în Clasamentul General și pe poziția a 4-a la categoria ERC Junior.

Alexey Lukyanuk, despre care s-ar putea spune că a condus fără greșeală de la început și până la final, devine Campion European pentru a doua oară în 3 ani, iar tânărul suedez în vârstă de numai 19 ani, Oliver Solberg, reușește să devină campion ERC1 Junior.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss