Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Simone Tempestini și Sergiu Itu au câștigat la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

  Simone Tempestini și Sergiu Itu, Echipajul echipei Napoca Rally Academy, au reușit să își adjudece etapa a doua din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano, etapa ce s-a desfășurat intre Județele Brașov și Harghita.

  O etapă care a avut programate nu mai puțin de 11 probe speciale în cele două județe, 9 dintre acestea au fost adjudecate de Simone Tempestini care participa în acest sezon pe un model Škoda Fabia R5. Bătălia pentru poziția secundă a fost una aprigă între Giri și Marișca, insa Dan Girtofan (Giri) a reușit la finalul raliului să obțină cea de-a doua poziție, respectiv Marișca pe poziția a treia la general.

  Ca și în prima etapă, Simone și Dan Girtofan obțin aceleași poziții, însa pe a treia poziție a venit Marișca care s-a acomodat rapid cu mașina și a început să pună presiune pe brașovean.

  La bordul unui model cu doua roți motrice (tracțiune față), Norbert Maior reușește un rezultat impresionant. La bordul unui Peugeot 208 R2, a reușit să se claseze la finalul raliului pe poziția a patra la general, iar pe Power Stage a reușit o poziție extraordinară, luând punctele aferente poziției secunde pe această probă, făcând față cu brio împotriva celor 7 modele R5.

  La bordul unui Ford Fiesta R5, Adrian Raspopa termină raliul pe poziția a cincea, urmat de Dolofan care a luat startul la bordul modelului Citroen C3 R5, Andrei Cascaval pe pozitia a șasea, și de Adrian Teslovan, Adi Iliescu și Cristian Timisca care încheie top 10.

  La două roti motrice s-a impus pilotul minune, Norbert Maior, urmat de Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) și de Gabriel Ene pe un model Ford Fiesta R2.

  Raul Badiu a reușit să își adjudece victoria în cadrul Cupei Dacia, urmat de Dragoș Popa și de Victor Supuran, toți pilotând un model Dacia Sandero. Dan Budai a reușit victoria la Suzuki Cup, urmat fiind de Bogdan Talasman și de Alexandru Ardelean.

  La debutanți s-a impus Roland Csato pe un model Suzuki Ignis Sport, urmat de Mircea Samuil pe un Audi A3 și de Paul Popa pe un Suzuki Swift Sport.  Dan Budai se impune și în cadrul Juniorilor, în fața lui Roland Csato și a lui Paul Popa.

  Următoarea etapa din CNR-B se va desfășura la Sibiu, în perioada 14-15 august, schimbându-se suprafața de concurs, trecându-se pe macadam.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss