GP24 Media

LATEST POSTS

Simone Tempestini și Sergiu Itu au câștigat la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Vizualizări: 13419

Simone Tempestini și Sergiu Itu, Echipajul echipei Napoca Rally Academy, au reușit să își adjudece etapa a doua din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano, etapa ce s-a desfășurat intre Județele Brașov și Harghita.

O etapă care a avut programate nu mai puțin de 11 probe speciale în cele două județe, 9 dintre acestea au fost adjudecate de Simone Tempestini care participa în acest sezon pe un model Škoda Fabia R5. Bătălia pentru poziția secundă a fost una aprigă între Giri și Marișca, insa Dan Girtofan (Giri) a reușit la finalul raliului să obțină cea de-a doua poziție, respectiv Marișca pe poziția a treia la general.

Ca și în prima etapă, Simone și Dan Girtofan obțin aceleași poziții, însa pe a treia poziție a venit Marișca care s-a acomodat rapid cu mașina și a început să pună presiune pe brașovean.

Simone Tempestini și Sergiu Itu au câștigat la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

La bordul unui model cu doua roți motrice (tracțiune față), Norbert Maior reușește un rezultat impresionant. La bordul unui Peugeot 208 R2, a reușit să se claseze la finalul raliului pe poziția a patra la general, iar pe Power Stage a reușit o poziție extraordinară, luând punctele aferente poziției secunde pe această probă, făcând față cu brio împotriva celor 7 modele R5.

La bordul unui Ford Fiesta R5, Adrian Raspopa termină raliul pe poziția a cincea, urmat de Dolofan care a luat startul la bordul modelului Citroen C3 R5, Andrei Cascaval pe pozitia a șasea, și de Adrian Teslovan, Adi Iliescu și Cristian Timisca care încheie top 10.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

La două roti motrice s-a impus pilotul minune, Norbert Maior, urmat de Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) și de Gabriel Ene pe un model Ford Fiesta R2.

Raul Badiu a reușit să își adjudece victoria în cadrul Cupei Dacia, urmat de Dragoș Popa și de Victor Supuran, toți pilotând un model Dacia Sandero. Dan Budai a reușit victoria la Suzuki Cup, urmat fiind de Bogdan Talasman și de Alexandru Ardelean.

La debutanți s-a impus Roland Csato pe un model Suzuki Ignis Sport, urmat de Mircea Samuil pe un Audi A3 și de Paul Popa pe un Suzuki Swift Sport.  Dan Budai se impune și în cadrul Juniorilor, în fața lui Roland Csato și a lui Paul Popa.

Următoarea etapa din CNR-B se va desfășura la Sibiu, în perioada 14-15 august, schimbându-se suprafața de concurs, trecându-se pe macadam.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES