Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Simone Tempestini lider dupa prima zi de la Raliul Aradului

  Campionul național en-titre Simone Tempestini are un start în forță în Raliul Aradului 2019, etapă unde a abandonat anul trecut din postura de lider chiar în proba super specială.

  După o victorie fără drept de apel în Raliul Argeșului, când s-a impus în toate probele, sportivul clujean are procentaj de 100% și la Arad. Mai mult, în prima probă specială, de la Frumușeni, acesta a avut un avantaj de nu mai puțin de 26,6 secunde față de Vali Porcișteanu, al doilea clasat.

  La capătul celor patru probe speciale ale zile 1, Tempestini (Hyundai i20) a fost cronometrat cu 26:05,3, fiind urmat de Porcișteanu (Citroen C3 R5), la un minut, 15 secunde și 70 de sutimi.

  Poziția a treia în clasamentul provizoriu al Raliului Aradului se află Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5), care a reușit să îl detroneze pe Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5) în timpul probei a treia, atunci când clujeanul a avut o pană și a încheiat pe 16.

  La finalul zilei de sâmbătă, Marișca s-a mulțumit cu locul 5 în clasamentul general, între el și podium mai aflându-se și Dan Gîrtofan, cu al patrulea timp.

  Învingător anul trecut la Arad, Porcișteanu este la mai bine de un minut în spatele liderului după prima zi.

  În Top 10 al etapei a doua din Campionatul Național de Raliuri Dunlop se mai află Titi Aur (Skoda Fabia R5), Cristian Dolofan (Peugeot 208 R5), Andrei Gîrtofan (Subaru Impreza N15), Cătălin Grigoriu (Ford Fiesta R5) și Cristian Timișică (Mitsubishi Lancer Evo 9).

  Timpii sunt disponibili pe www.live.fras.ro

  În total, 65 de echipaje au fost prezente la startul Raliului Aradului. Fost vicecampion național absolut al României în 2013, ungurul David Botka a avut ghinion de această dată și a abandonat chiar înainte de prima probă din cauza unor probleme tehnice. Alte 7 echipaje au fost nevoite să renunțe la cursă de-a lungul zilei de sâmbătă.

  Duminică, sunt programate ultimele 5 probe speciale ale ediției a 11-a a Raliului Aradului, iar ceremonia de premiere este programată pentru ora 20:00 în fața Primăriei Aradului.

  Top 5 după prima zi de la Raliul Aradului 2019

  top 5 arad provizoriu
  sursa timpi: fras.ro
  • Sursa: Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS)
  • Photocredit: Rally Photo Hunters


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss