Latest Posts

Simone Tempestini din nou la start in ERC, de data aceasta in Ungaria.

Vizualizări: 16957

Rally Hungary 2020 așa cum este denumirea etapei, face parte din Campionatul European de Raliuri și contează că și etapa a patra din acest campionat. Simone Tempestini alături de Sergiu Itu se vor afla la startul rundei la bordul unui model Citroën C3 R5.

Daca sezonul 2020 a fost unul atipic pentru sporturile cu motor, cei de la Napoca Rally Academy au fost nevoiți să își refacă planul, aceștia au dezvăluit că obiectivul principal în 2021 este câștigarea titlului european la juniori.

„La etapa din 6-8 noiembrie vom face proba generala pentru ceea ce reprezintă obiectivul nostru principal pe plan internațional în 2021. Din păcate, trebuia să se întâmple chiar din acest an, dar pandemia ne-a schimbat drastic planurile. Cu siguranță, Simone vă lupta pentru primul loc la juniori și o clasare cât mai buna în topul general. Chiar daca nu avem bugetul bătut în cuie și mai așteptam niște răspunsuri, suntem optimiști că totul vă fi bine”, a declarat Marco Tempestini, managerul echipei.

Echipajul NRA nu vă fi singurul echipaj care vă lua startul sub steagul României, ci la start se vor mai afla încă 3 echipaje, aceștia făcând parte din lotul național de juniori.

„Am fost luat prin surprindere de decizia pe care a luat-o federația cu privire la înființarea lotului național de juniori, lucru care în sine mă bucura, doar că îmi pare rău că, se pare, nu fac parte din acest proiect. Este important că federația și MTS arata deschidere spre programele internaționale de top, singurele care pot să facă să crească sportul nostru. Chiar daca nu sunt parte din lot, voi reprezenta cu mândrie Romania, cum am făcut în toți acești ani pe plan internațional. Sper să fim capabili să obținem și în Ungaria, un rezultat cu care să bucuram fanii din Romania ”, a precizat Simone Tempestini, fost campion mondial la juniori în 2016.

Pe scurt, cele patru echipaje care vor lua startul în Rally Hungary 2020 (ERC) după cum urmează:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Simone Tempestini/ Sergiu Itu (Citroën C3 R5) – ERC/ERC 1 Junior
  • Maior Norbert/ Maior Francesca Măria (Peugeot 208 R2) – ERC/ERC3/ERC 3 Junior
  • Mureșan Mihnea / Pop Alina Bianca (Abarth 124 Rally RGT) – ERC/ERC2/Abarth Rally Cup
  • Badiu Răul / Lazăr Gabriel (Peugeot 208 R2) – ERC/ERC 3

Evoluția lor și timpii live se pot vedea AICI.

Sursa: Fan Rally
Photocredit: FIA ERC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fan Rally

Latest Posts

Don't Miss