GP24 Media

LATEST POSTS

Simone Tempestini devine campion la Iași

Vizualizări: 22074

Echipajul clujean Simone Tempestini/Sergiu Itu-Citroen C3 R5 a câștigat Cotnari Rally Iași, ei dominând raliul cu nouă victorii de probă specială. Cu victoria din Moldova, Simone devine pentru a treia oară, campion național la raliuri, după titlurile obținute în 2015 și 2016.

Podiumul a mai fost completat de colegii lor de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marișca/Karoly Borbely-Ford Fiesta R5 și Gergo Szabo/Csegzy Levente-Mitsubishi Lancer Evo 9.

Clasamentul OPEN a mai fost completat de:

4.Dan Gârtofan/Tudor Mârza-Skoda Fabia R5

5.Manuel Mihalache/Janos Soos-Mitsubishi Lancer EVO 9

6.Constantin Aur/Silviu Moraru-Skoda Fabia R5

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

7.Sebastian Barbu/Marc Banca-Mitsubishi Lancer EVO 7

8.Răzvan Nechifor/Mag Levente-Mitsubishi Lancer EVO 5

9.Bogdan Năstase/Delia Năstase-Mitsubishi Lancer EVO 8

10. Cătălin  Grigoriu/Bogdan Rotaru-Ford Fiesta R5.

Următoarea etapă a CNR va avea loc la Sibiu, în perioada 4-7 octombrie.

 

Foto-Facebook-Simone Tempestini

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES