More

  Latest Posts

  Simone Tempestini castiga Raliul Argesului 2019

  Simone Tempestini/Sergiu Itu câștiga Raliul Argeșului 2019 la bordul unui Hyundai i20 R5. Vali Porcisteanu/Dan Dobre ocupa poziția secunda la bordul modelului C3 R5 de la Citroen, urmați fiind de Dan Girtofan/ Tudor Marza care ocupa ultima treapta a podiumului general cu o Skoda Fabia R5.

  După ce a trecut de la Citroen la modelul i20 de la Hyundai, pilotul echipei clujene, Napoca Rally Academy, a reușit sa câștige prima etapa din campionatul național de raliuri fără probleme, acesta s-a instalat in fruntea clasamentului încă de pe prima proba speciala care s-a desfășurat vineri la Curtea de Argeș si a reușit sa rămână pe aceeași poziție pana la final.

  Acesta si-a adjudecat si punctele aferente primei poziții de pe Power Stage, mai exact 5 puncte sunt alocate câștigătorului de proba, urmat de Dan Girtofan ( 4 puncte ), Vali Porcisteanu ( 3 puncte ), Cristi Dolofan ( 2 puncte ), respectiv Sebastian Barbu care primește 1 punct suplimentar.

  In urma unei ieșiri in decor destul de violente a echipajului Titi Aur/Silviu Moraru pe prima proba speciala, aceasta a fost întrerupta pentru a facilita intervenția ambulantei pe traseu. Copilotul a acuzat dureri la spate după ce au lovit un mal de pământ cu modelul Fabia R5.  Titi a postat pe contul acestuia de socializare ca Silviu este bine, fiind vorba de dureri musculare din pricina impactului, hotărând sa nu ma ia startul după regula super rally in ziua secunda.

  Vali Porcisteanu termina raliul pe poziția secunda, acesta fiind unul dintre marii favoriți la câștigarea acestei etape. După o lupta strânsa intre Dan Girtofan si Sebastian Barbu pentru poziția a III-a la general, Giri reușește sa urce pe ultima treapta a podiumului general, gratie timpilor de pe ultimele doua probe speciale care l-au adus pe podium.

  Cristi Sugar/ V. Colceriu s-a impus in cadrul Cupei Dacia la bordul unui model Sandero, urmat de singurul echipaj complet feminin din cadrul campionatului format din Cristiana Oprea /Diana Hategan care încheie prima etapa pe locul secund, urmate de H. Balea/M. Luncan care încheie podiumul cupei monomarca.

  Cupa Suzuki a fost adjudecata de B. Vrabie/L. Csegzy la bordul unui model Swift, urmați de D. Budai / L. Budai care termina etapa pe a doua poziție la general in cadrul cupei. Ultima treapta este ocupata de Bogdan Talasman avându-l in partea dreapta pe A. Mitrasca.

  Clasament general Raliul Argeșului 2019 –  Prima etapa din CNR

  Sursa: Fras.ro

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Flavius Croitoriu / rallyart.ro

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss