Latest Posts

Simone Tempestini câștigă pe Babarunca și reduce din avantajul lui Ostberg

Vizualizări: 19387

Legendara probă de la Babarunca a dat startul celei de-a doua zile din TESS Brașov Rally. Simone Tempestini și Mads Ostberg și-au continuat duelul electrizant și au făcut spectacol pe cea mai cunoscută probă specială a raliului brașovean.

După o primă zi extrem de echilibrată la vârf, Mads Ostberg pleca la startul celei de-a șasea probe speciale cu un avantaj minuscul de puțin mai mult de șapte secunde în fața lui Simone Tempestini. Restul piloților nu mai aveau nici o șansă realistă la victorie, dar, chiar și așa, lupta pentru ultima treaptă a podiumului rămânea la fel de interesantă precum cea pentru victorie.

Pentru Babarunca, Simone Tempestini a ales pneurile de iarnă, în timp ce, Mads Ostberg a ales opțiunea slick. În cele din urmă, alegerea lui Tempestini a părut să fie cea optimă. Victoria pe Babarunca a revenit campionului național en titre, Tempestini recuperând 3.8 secunde din avantajul lui Ostberg.

Mads Ostberg a fost nevoit să se mulțumească cu locul secund pe Babarunca. Norvegianul a riscat mult alegând opțiunea slick de pneuri. În spatele celor doi, Adrian Răspopa a obținut un excelent loc trei, la aproape 14 secunde în urma lui Simone Tempestini. În clasamentul specialei de la Babarunca, topul primilor cinci clasați a fost completat, în ordine, de Bogdan Marișca și Sebastian Barbu.

În clasamentul general, Mads Ostberg are acum un avans de 3.6 secunde în fața lui Simone Tempestini, cu doar două probe speciale rămase până la finalul raliului. Podiumul provizoriu este completat de Bogdan Marișca, în timp ce, pe patru și cinci îi regăsim pe Sebastian Barbu și Adrian Răspopa.

TESS Brașov Rally va continua în această după-amiază cu cea de-a șaptea probă specială, cea de la Muntele Roșu, programată să se desfășoare pe o distanță de 26,05 kilometri.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss