Latest Posts

CNR: Simone Tempestini a câștigat TESS Rally Brașov.

Vizualizări: 15845

După duelul electrizant purtat cu Mads Ostberg și după abandonul acestuia, Simone Tempestini era favorit la victorie. Pilotul celor de la Napoca Rally Academy și-a respectat statutul de favorit și și-a adjudecat cea de-a șaptea victorie consecutivă în raliul brașovean.

După ce a făcut spectacol pe Muntele Roșu, Simone Tempestini a mers la siguranță în Power-Stage-ul din Poiana Brașov. Pe traseul de aproximativ 11 km, Sebastian Barbu a fost cel mai rapid și și-a amanetat punctele bonus pentru victoria în Power-Stage.

Chiar dacă victoria îi era deja asigurată, Simone Tempestini a sosit la doar trei zecimi în urma lui Barbu. Podiumul din Power-Stage a fost completat de Adrian Răspopa. Norbert Maior a spălat ghinionul din prima zi și a încheiat foarte bine, cu un loc patru în Power-Stage. Topul primilor cinci clasați a fost completat de Dan Gîrtofan.

Astfel, Simone Tempestini obține o nouă victorie la TESS Brașov Rally, cea de-a șaptea consecutivă. Podiumul clasamentului general a fost completat de Bogdan Marișca și Sebastian Barbu, în timp ce, Adrian Răspopa și Dan Gîrtofan au fost ceilalți piloți din top cinci.

La celelalte clase, învingătorii au fost Istvan Soos (NAT 11), Andrei Gîrtofan (RC2N), Norbert Maior (RC4), Radu Necula (RC5) și Teodor Ionuț Șimon (NAT 12). Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri va avea loc pe 6-7 mai, la Harghita.

Mai multe știri despre Campionatul National de Raliu găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss