More

  Latest Posts

  CNR: Simone Tempestini a câștigat TESS Rally Brașov.

  După duelul electrizant purtat cu Mads Ostberg și după abandonul acestuia, Simone Tempestini era favorit la victorie. Pilotul celor de la Napoca Rally Academy și-a respectat statutul de favorit și și-a adjudecat cea de-a șaptea victorie consecutivă în raliul brașovean.

  După ce a făcut spectacol pe Muntele Roșu, Simone Tempestini a mers la siguranță în Power-Stage-ul din Poiana Brașov. Pe traseul de aproximativ 11 km, Sebastian Barbu a fost cel mai rapid și și-a amanetat punctele bonus pentru victoria în Power-Stage.

  Chiar dacă victoria îi era deja asigurată, Simone Tempestini a sosit la doar trei zecimi în urma lui Barbu. Podiumul din Power-Stage a fost completat de Adrian Răspopa. Norbert Maior a spălat ghinionul din prima zi și a încheiat foarte bine, cu un loc patru în Power-Stage. Topul primilor cinci clasați a fost completat de Dan Gîrtofan.

  Astfel, Simone Tempestini obține o nouă victorie la TESS Brașov Rally, cea de-a șaptea consecutivă. Podiumul clasamentului general a fost completat de Bogdan Marișca și Sebastian Barbu, în timp ce, Adrian Răspopa și Dan Gîrtofan au fost ceilalți piloți din top cinci.

  La celelalte clase, învingătorii au fost Istvan Soos (NAT 11), Andrei Gîrtofan (RC2N), Norbert Maior (RC4), Radu Necula (RC5) și Teodor Ionuț Șimon (NAT 12). Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri va avea loc pe 6-7 mai, la Harghita.

  Mai multe știri despre Campionatul National de Raliu găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss