Latest Posts

Silviu Dumitrescu @ Trofeo Opel Brasov 2018

Vizualizări: 19382

A fost o zi bună la Poiana Braşov. Deşi de dimineaţă asfaltul a fost foarte umed şi abia la ultimele 2 urcări am avut mai multă aderenţă, am obţinut primul timp, iar Andrei, pe cel de-al treilea.

Sunt cu atât mai bucuros de rezultat cu cât pot spune că aceasta este prima participare la Poiană. Am mai fost în trecut cu o maşină mai puţin performantă, un Citroen s1600, care avea probleme cu ţinuta de drum, motiv pentru care am şi renunţat atunci la cursă.

Sper ca şi ziua de mâine să fie fără probleme şi finalul de campionat să fie unul cât mai bun.

Silviu Dumitrescu @ Trofeo Opel Brasov 2018

Silviu Dumitrescu @ Trofeo Opel Brasov 2018

Photocredit: Silviu Dumitrescu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss