More

  Latest Posts

  Silverstone oferă 10000 de bilete gratuite pentru lucrătorii esențiali la cursele de Formula 1 și MotoGP

  Noul Coronavirus a lovit din plin întreaga planetă și implicit lumea motorsportului. Astfel, 10000 de bilete gratuite de organizatorii curselor de Formula 1 și MotoGP de la Silverstone pentru lucrătorii esențiali care au participat în lupta împotriva Covid-19.

  Intenția britanicilor a fost anunțată încă din luna aprilie a anului trecut. Toate aceste probleme venite din cauza noului virus au condus la acest gest de recunoaștere a eforturilor depuse de lucrătorii esențiali care au participat în mod activ la lupta împotriva noului Coronavirus.

  Astfel, lucrătorii esențiali din Marea Britanie vor avea parte de 10000 de bilete gratuite la dispoziție pentru Marele Premiu al Marii Britanii, la Formula 1 și la Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, la MotoGP. Primul eveniment va avea loc la mijlocul lunii iulie, în timp ce, etapa de motomondial va avea loc în august.

  De altfel, conform propunerilor, guvernul britanic va permite participarea spectatorilor la evenimentele sportive, începând cu 17 mai. Pentru moment, nu vor fi permise evenimente cu mai mult de 10000 de fani. În funcție de evoluția situației, acest număr ar putea fi ridicat începând cu 21 iunie.

  Totodată, organizatorii evenimentelor de la Silverstone sunt deschiși în a folosi noul card propus pentru a verifica situația vaccinării. Totodată, un asemenea document oficial ar putea fi necesar pentru achiziționarea de bilete pentru cursele organizate pe faimosul circuit britanic.

   

  Sursa: Motorsport.com
  Photocredit: Pitpass

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport.com

  Latest Posts

  Don't Miss