More

  Latest Posts

  Silverstone oferă 10000 de bilete gratuite pentru lucrătorii esențiali la cursele de Formula 1 și MotoGP

  Noul Coronavirus a lovit din plin întreaga planetă și implicit lumea motorsportului. Astfel, 10000 de bilete gratuite de organizatorii curselor de Formula 1 și MotoGP de la Silverstone pentru lucrătorii esențiali care au participat în lupta împotriva Covid-19.

  Intenția britanicilor a fost anunțată încă din luna aprilie a anului trecut. Toate aceste probleme venite din cauza noului virus au condus la acest gest de recunoaștere a eforturilor depuse de lucrătorii esențiali care au participat în mod activ la lupta împotriva noului Coronavirus.

  Astfel, lucrătorii esențiali din Marea Britanie vor avea parte de 10000 de bilete gratuite la dispoziție pentru Marele Premiu al Marii Britanii, la Formula 1 și la Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, la MotoGP. Primul eveniment va avea loc la mijlocul lunii iulie, în timp ce, etapa de motomondial va avea loc în august.

  De altfel, conform propunerilor, guvernul britanic va permite participarea spectatorilor la evenimentele sportive, începând cu 17 mai. Pentru moment, nu vor fi permise evenimente cu mai mult de 10000 de fani. În funcție de evoluția situației, acest număr ar putea fi ridicat începând cu 21 iunie.

  Totodată, organizatorii evenimentelor de la Silverstone sunt deschiși în a folosi noul card propus pentru a verifica situația vaccinării. Totodată, un asemenea document oficial ar putea fi necesar pentru achiziționarea de bilete pentru cursele organizate pe faimosul circuit britanic.

   

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Pitpass


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss