GP24 Media

LATEST POSTS

Silverstone ar putea fi reasfaltat din nou pentru a ramane in MotoGP

Vizualizări: 9644

Dupa ce a fost reasfaltat complet la inceputul lui 2018, detinatorii traseului de la Silverstone ar putea ordona o noua reasfaltare pentru a-si mentine viitorul in MotoGP.

In urma cu aproape o luna, organizatorii au anulat etapa de motomondial de la Silverstone din cauza ploii. Adevarata problema a fost formarea de balti, care s-au dezvoltat in special in virajele rapide.

Nici Lewis Hamilton nu si-a retinut vorbele despre noul asfalt, care “este cel mai accidentat traseu pe care l-am experimentat vreodata, mai rau si decat pe Nordschleife, si ala are 100 de ani”.

Culmea e ca problemele au aparut cu mult inainte si de runda de F1. Atat detinatorii traseului, cat si Dorna au lansat o investigatie, iar rezultatele au aratat ca traseul nu s-a putut usca suficient intr-o zi ploioasa.

Foto – Statsf1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES