GP24 Media

LATEST POSTS

Silvano Galbusera consideră că Valentino Rossi poate obține cel de-al zecelea titlu mondial

Vizualizări: 10650

Deși nu a fost campion mondial din 2009, Valentino Rossi încă visează cel de-al zecelea titlu mondial din carieră. Legendarul pilot italian a ratat la mustață întâlnirea cu istoria în 2015, atunci când a fost învins în acel sezon de Jorge Lorenzo.

În vârstă de 40 de ani, Rossi ocupă locul al cincilea în clasamentul general al clasei MotoGP, la peste 100 de puncte în urma lui Marc Marquez, marele său rival. Silvano Galbusera, șeful echipei de mecanici ai lui Valentino Rossi, consideră că italianul încă poate obține titlul mondial cu motocicleta potrivită.

“Dacă îi vom oferi motocicleta perfectă, Rossi poate obține cel de-al zecelea titlu mondial din carieră.” a declarat Galbusera pentru Rai 1. “În acest moment, problemele mai mari vin din partea noastră decât din partea lui” a adăugat Galbusera în același interviu.

Silvano Galbusera l-a înlocuit pe legendarul Jeremy Burgess în 2013. În prealabil, Rossi lucrase cu Burgess încă din 2000, anul său de debut la clasa regină.

“Sunt optimist asupra șanselor de a îi oferi lui Valentino Rossi o motocicletă competitivă. Nu e important numărul de titluri. Mai mult contează dorința de a fi cel mai bun.” a adăugat Galbusera.

De-a lungul carierei sale, Valentino Rossi a obținut nouă titluri mondiale. Primul său triumf a venit în 1997, la clasa 125 cmc. Doi ani mai târziu, el a obținut titlul la clasa 250 cmc. La clasa regină, el a câștigat numai puțin de șapte titluri mondiale (2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES