More

  Latest Posts

  Silvano Galbusera consideră că Valentino Rossi poate obține cel de-al zecelea titlu mondial

  Deși nu a fost campion mondial din 2009, Valentino Rossi încă visează cel de-al zecelea titlu mondial din carieră. Legendarul pilot italian a ratat la mustață întâlnirea cu istoria în 2015, atunci când a fost învins în acel sezon de Jorge Lorenzo.

  În vârstă de 40 de ani, Rossi ocupă locul al cincilea în clasamentul general al clasei MotoGP, la peste 100 de puncte în urma lui Marc Marquez, marele său rival. Silvano Galbusera, șeful echipei de mecanici ai lui Valentino Rossi, consideră că italianul încă poate obține titlul mondial cu motocicleta potrivită.

  “Dacă îi vom oferi motocicleta perfectă, Rossi poate obține cel de-al zecelea titlu mondial din carieră.” a declarat Galbusera pentru Rai 1. “În acest moment, problemele mai mari vin din partea noastră decât din partea lui” a adăugat Galbusera în același interviu.

  Silvano Galbusera l-a înlocuit pe legendarul Jeremy Burgess în 2013. În prealabil, Rossi lucrase cu Burgess încă din 2000, anul său de debut la clasa regină.

  “Sunt optimist asupra șanselor de a îi oferi lui Valentino Rossi o motocicletă competitivă. Nu e important numărul de titluri. Mai mult contează dorința de a fi cel mai bun.” a adăugat Galbusera.

  De-a lungul carierei sale, Valentino Rossi a obținut nouă titluri mondiale. Primul său triumf a venit în 1997, la clasa 125 cmc. Doi ani mai târziu, el a obținut titlul la clasa 250 cmc. La clasa regină, el a câștigat numai puțin de șapte titluri mondiale (2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss