More

  Latest Posts

  Shwartzman plasează echipa Haas în fruntea clasamentului în ultima zi a testului post-sezon de la Abu Dhabi

  Robert Shwartzman a înregistrat cel mai rapid timp din a doua zi de teste de la Abu Dhabi, Haas ajungând liderii fişelor de timpi.

  Juniorul Ferrari, Shwartzman, şi-a făcut debutul pentru Haas, după ce a condus pentru Scuderie marți, iar miercuri a avut un avantaj ușor nedrept ca singurul alergător al testului Young Driver. Asta însemna că Shwartzman conducea monopostul Haas din 2021 în comparație cu ceilalți nouă piloţi din mașini prototip care testau anvelopele Pirelli de 18 inchi.

  Cel mai bun tur al rusului, de 1m25.348s, l-a lăsat cu o jumătate de secundă în fața lui Lando Norris, care folosea mașina adaptată a echipei McLaren pentru testarea anvelopelor și, de asemenea, purta un afișaj cu LED pe capacele roților din spate pe care le folosea echipa.

  Shwartzman

  Norris a parcurs 103 tururi și a terminat de alergat cu o oră rămasă din sesiune, totalul său fiind al doilea cel mai scăzut al zilei. Singurul pilot care a parcurs mai puține tururi a fost George Russell, care a fost și unul dintre cei doi alergători, împreună cu Guanyu Zhou de la Alfa Romeo, care au participat la ambele zile de teste, cu noua sa echipă Mercedes.

  Russell a fost al patrulea cel mai rapid – cu 0,6 secunde mai lent decât Norris cu 1m26,404 secunde – și cu doar 0,025 secunde mai lent decât Sebastian Vettel în Aston Martin.

  Vettel a provocat unul dintre cele două steaguri roșii miercuri, oprindu-se pe pistă cu o problemă tehnică chiar înainte de prânz, dar revenind în acțiune la scurt timp după.

  Pierre Gasly, Carlos Sainz, Fernando Alonso și Guanyu Zhou au fost toți la trei tururi unul de celălalt. Gasly a fost al cincilea cel mai rapid și la 0,047 secunde de cel mai bun timp al lui Russell după 149 de tururi, dar Sainz a fost pe locul șase cu cel mai mare total de tururi – 151.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss