Latest Posts

Shwartzman plasează echipa Haas în fruntea clasamentului în ultima zi a testului post-sezon de la Abu Dhabi

Vizualizări: 16523

Robert Shwartzman a înregistrat cel mai rapid timp din a doua zi de teste de la Abu Dhabi, Haas ajungând liderii fişelor de timpi.

Juniorul Ferrari, Shwartzman, şi-a făcut debutul pentru Haas, după ce a condus pentru Scuderie marți, iar miercuri a avut un avantaj ușor nedrept ca singurul alergător al testului Young Driver. Asta însemna că Shwartzman conducea monopostul Haas din 2021 în comparație cu ceilalți nouă piloţi din mașini prototip care testau anvelopele Pirelli de 18 inchi.

Cel mai bun tur al rusului, de 1m25.348s, l-a lăsat cu o jumătate de secundă în fața lui Lando Norris, care folosea mașina adaptată a echipei McLaren pentru testarea anvelopelor și, de asemenea, purta un afișaj cu LED pe capacele roților din spate pe care le folosea echipa.

Shwartzman plasează echipa Haas în fruntea clasamentului în ultima zi a testului post-sezon de la Abu Dhabi

Norris a parcurs 103 tururi și a terminat de alergat cu o oră rămasă din sesiune, totalul său fiind al doilea cel mai scăzut al zilei. Singurul pilot care a parcurs mai puține tururi a fost George Russell, care a fost și unul dintre cei doi alergători, împreună cu Guanyu Zhou de la Alfa Romeo, care au participat la ambele zile de teste, cu noua sa echipă Mercedes.

Russell a fost al patrulea cel mai rapid – cu 0,6 secunde mai lent decât Norris cu 1m26,404 secunde – și cu doar 0,025 secunde mai lent decât Sebastian Vettel în Aston Martin.

Vettel a provocat unul dintre cele două steaguri roșii miercuri, oprindu-se pe pistă cu o problemă tehnică chiar înainte de prânz, dar revenind în acțiune la scurt timp după.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pierre Gasly, Carlos Sainz, Fernando Alonso și Guanyu Zhou au fost toți la trei tururi unul de celălalt. Gasly a fost al cincilea cel mai rapid și la 0,047 secunde de cel mai bun timp al lui Russell după 149 de tururi, dar Sainz a fost pe locul șase cu cel mai mare total de tururi – 151.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss