GP24 Media

LATEST POSTS

Shell și Ducati își extind parteneriatul tehnic până în 2022

Vizualizări: 17151
  • Shell și Ducati vor continua parteneriatul tehnic pana la finalul sezonului 2022. Cele doua companii colaborează îndeaproape încă din 1999, iar gratie noului acord anuntat astăzi, colaborarea lor se va extinde și pentru următoarele sezoane.

Atât noul  model Panigale V4-R folosit în mondialul de Superbike și toate prototipurile de MotoGP din viitorul apropiat vor folosi combustibili Advance Engine Oil si V-Power. Parteneriatul se va extinde si la producția de motoare stradale, acolo unde, Ducati va folosi de asemenea produsele celor de la Shell.

 

“Shell e încântată să anunțe reînnoirea parteneriatului istoric cu Ducati.” a declarat Vicky Boiten-Lee, general managerul Shell.

“Acesta reprezintă un semn clar că suntem alături de eforturile celor de la Ducati din MotoGP și World Superbike. Suntem mândri să contribuim în continuare la succesul celor de la Ducati și așteptăm cu nerăbdare noi și noi motive de sărbătoare grație victoriilor lor.” a conchis general managerul Shell.

Ducati a câștigat zece titluri la constructori și șapte la piloți in cei peste douăzeci de parteneriat cu Shell in World Superbike. Manufacturierul italian a câștigat de asemenea titlurile la constructori și piloți in 2007 la MotoGP, grație sezonului magistral făcut de Casey Stoner.

“Parteneriatul istoric dintre Shell și Ducati a fost important pentru istoria noastră.” a declarat Claudio Domenicali, CEO-ul Ducati.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Produsele celor de la Shell au fost capitale pentru maximizarea potențialului nostru și pentru îmbunătățirea eficienței motoarelor Ducati.” a adăugat reprezentantul Ducati.

“Suntem bucuroși să vedem că parteneriatul nostru continuă și că va implica și dezvoltarea motocicletelor stradale construite de Ducati.” a concluzionat Domenicali.

 

Sursa: Royal Dutch Shell
Photocredit: Ducati Corse
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES