More

  Latest Posts

  SHELL ia sub scoica ei protectoare copiii de la Junior Motorsport!

  Numele SHELL vă figura din 2022 pe mașinile echipei Junior Motorsport, dovedind în acest fel că acest proiect inovator are un potențial imens și un impact social și sportiv considerabil.

  Așa că, începând cu 2022, mașinile de competiție de la Junior Motorsport vor purta sigla care decorează și  renumitele mașini Ferrari din Formula 1, oferind protecția motoarelor prin uleiuri racing de înalta calitate. O protecție fără de care mașinile micuților piloți nu se pot exploata la maxim că să le permită urcarea pe podium.

  Shell

  Uleiul Shell Helix Ultra Race 10W-60 a fost ales de inginerii echipei Junior Motorsport pentru a fi folosit, atât la Campionatele de Îndemânare și Super Slalom, cât și pe circuit, unde condițiile de exploatare ale motoarelor sunt extrem de grele, piloții echipei storcând și ultima picătură de putere din ele, ajungând mereu la 8500 de ture pe minut.

  Firma olandeza, prezenta în Romania prin Elgeka Ferfelis Romania Macro Distribuitor Shell Lubricants,  oferă pe piață românească uleiurile Helix, 100% sintetice, a căror formula este destinata să atingă un grad ridicat de performanta, comparativ cu alte tipuri de ulei.

  Shell

  Tehnologia de curățare activa folosita de uleiurile SHELL Helix oferă motoarelor, simultan, protecție și curățare, chiar și în condițiile extreme de temperaturi și trafic. Printr-o rețea ampla de distribuție, uleiurile ajung în toată tara pentru a oferi tuturor deținătorilor de autovehicule o protecție înalta a motoarelor acestora.

  ,,Suntem onorați să avem lângă noi, în dezvoltarea acestui proiect dedicat copiilor și tinerilor, un nume atât de important cum este SHELL. Sunt convins că juniorii echipei visează deja la ziua în care vor putea conduce o legenda care poarta aceeași sigla pe circuite de F1 cum este Ferrari.

  Shell

  Cred că vor fi și mai motivați să lucreze, că să obțină performante și mai înalte care să le permită să-și îndeplinească visul’’a spus inițiatorul proiectului, Georgios Ladopoulos.

  În momentul de fata, atât echipa, cât și proiectul sunt într-un proces de extindere în toată tara, iar susținerea venita din partea sponsorilor este una valoroasa. Obiectivul echipei Junior Motorsport, pentru 2022, este că un număr cât mai mare de copii și de tineri să participe în mai multe campionate naționale, desfășurate sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

  Shell

  Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor cu  vârste cuprinse intre 8 și 18 ani care doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile.  Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

  În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite copiilor să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

  Mai multe știri despre Junior Motorsport găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Junior Motorsport

  Photocredit: Junior Motorsport / Marius-Ilie Boboaca


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss