More

  Latest Posts

  Sezonul record al celor de la Mercedes stabilește punctul de plecare pentru 2022

  Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a subliniat cum fiecare dezvoltare pe care partea sa o face  de acum înainte, nu numai că are un impact asupra campaniei actuale, dar și pentru 2021, până în 2022.

  Înscriind o a patra victorie în doi a sezonului, în Marele Premiu al Portugaliei, de duminică, urmată de cea de-a 92-a victorie în carieră a lui Lewis Hamilton, Mercedes și-a asigurat campionatul.

  Dacă echipa adună 11 puncte din GP-ul Emilia Romagna din acest weekend la Imola, având în vedere că a înregistrat în medie peste 36 de puncte pe cursă în acest sezon, va încheia al șaptelea campionat consecutiv pentru a obține un nou record de Formula 1.

  Wolff a insistat că Mercedes nu se va relaxa pentru restul sezonului, cu toate că restricțiile din 2021 nu permit dezvoltarea considerabilă a mașinilor înainte de revizuirea regulamentului din 2022.

  „Și tot ceea ce facem de acum înainte va fi important pentru anul viitor. Și, de asemenea, stabilim ritmul, rădăcinile pentru reglementările din 2022″, a spus Wolff.

  Wolff și Mercedes știu că orice dezvoltare pe care o fac acum poate avea un impact semnificativ în campionatul sezonului viitor, motiv pentru care nu vor încetini în vreun fel.

  Încercarea de a menține astfel de niveluri ridicate va fi limitată pentru sezonul viitor, datorită introducerii plafonului bugetar, ceea ce înseamnă că Mercedes va trebui să își restructureze funcționarea pentru a se conforma reglementărilor.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss