Latest Posts

Sezonul record al celor de la Mercedes stabilește punctul de plecare pentru 2022

Vizualizări: 15193

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a subliniat cum fiecare dezvoltare pe care partea sa o face  de acum înainte, nu numai că are un impact asupra campaniei actuale, dar și pentru 2021, până în 2022.

Înscriind o a patra victorie în doi a sezonului, în Marele Premiu al Portugaliei, de duminică, urmată de cea de-a 92-a victorie în carieră a lui Lewis Hamilton, Mercedes și-a asigurat campionatul.

Dacă echipa adună 11 puncte din GP-ul Emilia Romagna din acest weekend la Imola, având în vedere că a înregistrat în medie peste 36 de puncte pe cursă în acest sezon, va încheia al șaptelea campionat consecutiv pentru a obține un nou record de Formula 1.

Wolff a insistat că Mercedes nu se va relaxa pentru restul sezonului, cu toate că restricțiile din 2021 nu permit dezvoltarea considerabilă a mașinilor înainte de revizuirea regulamentului din 2022.

„Și tot ceea ce facem de acum înainte va fi important pentru anul viitor. Și, de asemenea, stabilim ritmul, rădăcinile pentru reglementările din 2022″, a spus Wolff.

Wolff și Mercedes știu că orice dezvoltare pe care o fac acum poate avea un impact semnificativ în campionatul sezonului viitor, motiv pentru care nu vor încetini în vreun fel.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Încercarea de a menține astfel de niveluri ridicate va fi limitată pentru sezonul viitor, datorită introducerii plafonului bugetar, ceea ce înseamnă că Mercedes va trebui să își restructureze funcționarea pentru a se conforma reglementărilor.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss