Latest Posts

Sezonul din 2021 începe în 28 martie în Bahrain

Vizualizări: 10557

Marele Premiu al Australiei, care trebuia să deschidă sezonul în acest an, a fost amânat, în schimb, Formula 1 își va începe campania din 2021, în 28 martie, în Bahrain – spun mai multe surse, inclusiv Fernando Alonso.

Australia are în continuare, numeroase restricții de călătorie și pe deasupra, o perioadă impusă de izolare, la intrarea în țară, așadar, ar fi prea complicat, să se respecte programul. În același timp, s-au identificat și cazuri noi de covid în zonă, deci cel mai probabil, la Melbourne se va ajunge spre finalul anului.

Nu este prima dată când MP-ul Australiei este amânat, sau anulat, în 2020, tot datorită situației pandemice, Marele Circ nu a mai concurat la Melbourne, în schimb, ne-am bucurat de două etape senzaționale în Bahrain.

Calendarul de 23 de curse, poate fi supus modificărilor în orice moment, ținând cont de situația specială în care se află planeta, așa că s-ar putea să avem ocazia să revedem o parte din circuitele fantastice care ne-au captivat în 2020.

Bilete s-au pus deja în vânzare pentru Marele Premiu al Bahrain-ului, care trebuia să fie a doua etapă din acest an și deși nu ne așteptăm să vedem tribunele pline, din cauza restricțiilor, probabil că fanii vor avea ocazia să se bucure cât de cât, de condițiile normale, de pe circuit.

Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă

Latest Posts

Don't Miss