More

  Latest Posts

  Sezonul din 2021 începe în 28 martie în Bahrain

  Marele Premiu al Australiei, care trebuia să deschidă sezonul în acest an, a fost amânat, în schimb, Formula 1 își va începe campania din 2021, în 28 martie, în Bahrain – spun mai multe surse, inclusiv Fernando Alonso.

  Australia are în continuare, numeroase restricții de călătorie și pe deasupra, o perioadă impusă de izolare, la intrarea în țară, așadar, ar fi prea complicat, să se respecte programul. În același timp, s-au identificat și cazuri noi de covid în zonă, deci cel mai probabil, la Melbourne se va ajunge spre finalul anului.

  Nu este prima dată când MP-ul Australiei este amânat, sau anulat, în 2020, tot datorită situației pandemice, Marele Circ nu a mai concurat la Melbourne, în schimb, ne-am bucurat de două etape senzaționale în Bahrain.

  Calendarul de 23 de curse, poate fi supus modificărilor în orice moment, ținând cont de situația specială în care se află planeta, așa că s-ar putea să avem ocazia să revedem o parte din circuitele fantastice care ne-au captivat în 2020.

  Bilete s-au pus deja în vânzare pentru Marele Premiu al Bahrain-ului, care trebuia să fie a doua etapă din acest an și deși nu ne așteptăm să vedem tribunele pline, din cauza restricțiilor, probabil că fanii vor avea ocazia să se bucure cât de cât, de condițiile normale, de pe circuit.

  Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss