Latest Posts

Sezonul 2020 de MotoRC by Rompetrol, s-a încheiat după cinci etape.

Vizualizări: 52207

Deși ne-am dorit din tot sufletul, la fel ca și voi, să terminăm sezonul de MotoRC by Rompetrol cu a șasea etapă weekendul viitor, ne vedem nevoiți să ne oprim aici, după cinci etape pline de spectacol, adrenalină și emoții pentru piloți, echipe și telespectatori.

Suntem, din păcate, într-unul dintre acele momente când e bine să ne dăm seama că există lucruri mai importante decât competițiile moto. Așa că, din spirit de responsabilitate față de societate și de semenii noștri, am decis că acesta nu este deloc cel mai prielnic moment pentru organizarea etapei finale, când situația pandemiei pare să se înrăutățească de la o zi la alta. Este important să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jur, așa că tragem linie după cinci etape din sezonul de motociclism viteză cel mai palpitant și mai urmărit din România, în MotoRC.

Sezonul 2020 de MotoRC by Rompetrol, s-a încheiat după cinci etape.

Acest sezon a stabilit un superstar nou la clasa regină – Vlad Neaga Motorsport a dominat autoritar cursele clasei Stock 1000 și-a adjudecat titlul de campion încă din primul an la această clasă. Tânărul de la VN Motorsport Racing Team, în șaua unui Suzuki GSX-R1000R, s-a arătat foarte rapid, dar și consecvent, matur și luptător, obținând patru victorii din cinci posibile. Una dintre revelațiile acestui sezon a fost Buleandra Bogdan de la Team BMR – EXE Software, care termină sezonul pe locul secund după câteva curse spectaculoase și clasări consecvente pe primele locuri. Veteranul Ionuț Mistode de la Team IQRM completează podiumul în clasamentul general la Stock 1000.

La Stock 600, Pascota Ionel Oficial a dovedit încă o dată că este foarte greu de bătut, având de partea sa o combinație ideală de experiență, viteză și tactică în cursă. Astfel, veteranul din Giroc adaugă încă un titlu la palmaresul său impresionant. În urma sa, Florin Bîrlădeanu (Team BMR-EXE) termină sezonul cu capul sus, după eforturi intense care l-au ajutat să găsească încă o treaptă a progresului, în lupta cu Ionel. Treapta a treia a podiumului sezonului la Stock 600 îi revine lui Adrian Petrovici, care s-a arătat încă o dată rapid și bătăios, în ciuda ghinioanelor suferite.

Sezonul 2020 de MotoRC by Rompetrol, s-a încheiat după cinci etape.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La Stock 300, Cristina Udrescu ia un titlu muncit și meritat, după un sezon impecabil, fără greșeli evidente, în care a progresat de la o cursă la alta. Titlul de vicecampion îi revine celui mai tânăr pilot din MotoRC by Rompetrol, Răzvan Teodorescu de la Team IQRM, care, la doar 12 ani, a făcut adevărate minuni și a evoluat ca în povești, “într-un an cât alții în zece”. Podiumul sezonului este completat de încă un debutant tânăr și promițător, Ionuț Alexandru de la Team BMR-EXE, care a reușit un sezon excelent la prima sa participare în competiții.

Clasa Rookies 1000 a fost dominată de un alt debutant-fenomen foarte tânăr, Radu Balaș de la ACSRU Racing Team. Acesta a înșirat victoriile și timpii-record pe tur de parcă s-ar fi născut pe motocicletă, deși se afla și el la primul său sezon în competiții și concura pe motociclete de 200 de cai-putere! Bogdan Radu și Cristian Șotropa completează podiumul de la finalul de sezon pentru categoria cea mai populată din MotoRC, care a avut constant peste 30 de piloți pe grilă.

Sezonul 2020 de MotoRC by Rompetrol, s-a încheiat după cinci etape.

La Rookies 600, tot debutantul ia cireașa de pe tort, în persoana lui Sasha Tolocenco, proaspăt venit din lumea curselor de enduro pe pistele asfaltate. Pilotul de la Titan Machinery a fost constant în zona podiumului și a câștigat două etape, adjudecându-și titlul la final. Premiul pentru constanță și consecvență merge la Florin Iliescu, vicecampion al categoriei, pilotând mereu curat și rapid, fără greșeli. Pentru Georgian Radu, locul trei la finalul sezonului este un premiu de consolare, căci pilotul de la Team BMR-EXE a dominat autoritar primele trei etape, fiind apoi nevoit să le rateze pe ultimele două în urma unei accidentări.

Acesta a fost sezonul 2020 de MotoRC by Rompetrol, unul neobișnuit și dificil în multe privințe, dar extrem de spectaculos, mai popular decât oricând și cu un nivel al performanțelor sportive în continuă creștere. Mulțumim tuturor sponsorilor, piloților, echipelor și sutelor de mii de oameni care ne-au urmărit de la distanță! Pentru 2021 vă pregătim un sezon “și mai și” din toate punctele de vedere, deci fiți cu ochii pe noi!

Vom anunța cât de curând locația și programul festivității de premiere de final de sezon.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss