More

  Latest Posts

  Sezon extraordinar pentru Mircea Samuil – Romain Gilles in Campionatul de Raliuri-2 (Video)

  Sezonul 2019 și-a așternut cortina peste probele din Campionatul Național de Raliuri și un nou act sta să intre în scena. Printre toți concurenții îi putem remarca astfel pe Mircea Samuil – Romain Gilles ce au reușit să păstreze un ritm bun până la finalul campionatului, lupta decisiva păstrându-se pentru ultima etapa, cea de la Brașov.

  Deși ritmul celor doi a fost unul bun, dificultatea probelor și lupta cu secundele cronometrului și-a spus cuvântul. Echipajul timișean a luptat chiar cu colegii de echipa GP24 Timiș Rally Team, Claudiu Albuț și Radu Ursu, dar, de menționat este faptul că această bătălie s-a dat doar pe probe, doar între echipaje, nu și intre prieteni.

  Parcursul lor foarte dificil dar bun a așezat echipajul 124 pe cea mai înaltă treapta a podiumului în clasamentul general și pe locul 2 în clasamentul pe echipe. Sezonul 2020 este pe cale de a începe iar planurile și targeturile sunt trasate.

  Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea

  Photocredit: GP24 Motorsports / GP24 Timis Rally Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss