GP24 Media

LATEST POSTS

Sezon extraordinar pentru Mircea Samuil – Romain Gilles in Campionatul de Raliuri-2 (Video)

Vizualizări: 16064

Sezonul 2019 și-a așternut cortina peste probele din Campionatul Național de Raliuri și un nou act sta să intre în scena. Printre toți concurenții îi putem remarca astfel pe Mircea Samuil – Romain Gilles ce au reușit să păstreze un ritm bun până la finalul campionatului, lupta decisiva păstrându-se pentru ultima etapa, cea de la Brașov.

Deși ritmul celor doi a fost unul bun, dificultatea probelor și lupta cu secundele cronometrului și-a spus cuvântul. Echipajul timișean a luptat chiar cu colegii de echipa GP24 Timiș Rally Team, Claudiu Albuț și Radu Ursu, dar, de menționat este faptul că această bătălie s-a dat doar pe probe, doar între echipaje, nu și intre prieteni.

Parcursul lor foarte dificil dar bun a așezat echipajul 124 pe cea mai înaltă treapta a podiumului în clasamentul general și pe locul 2 în clasamentul pe echipe. Sezonul 2020 este pe cale de a începe iar planurile și targeturile sunt trasate.

YouTube video

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: GP24 Motorsports / GP24 Timis Rally Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES