Latest Posts

Sezon aniversar pentru Swift Cup în 2022.

Vizualizări: 17481

Ajunsă la ediția aniversară cu numărul 10, Swift Cup continuă în 2022 cu un nou sezon de dueluri și performanțe pe modelele Suzuki Swift Sport.

Cupa monomarcă este o competiție ideală pentru debutul în lumea raliurilor, cât și pentru performanță, unde echipajele se duelează pe un material de concurs egal, fiabil și competitiv, dar totodată la costuri reduse, având parte de un progres considerabil de-a lungul anilor.

Sezon aniversar pentru Swift Cup în 2022.

Calendarul Swift Cup 2022 cuprinde toate cele nouă etape programate în Campionatul Național de Raliuri Betano din acest an competițional.

  1. Raliul Maramureșului (asfalt): 8-10 aprilie
  2. Raliul Harghitei (asfalt): 29-30 aprilie
  3. Raliul Argeșului (asfalt): 21-22 mai
  4. Raliul Bucovinei (asfalt): 17-18 iunie
  5. Raliul Sibiului (macadam): 15-16 iulie
  6. Raliul Moldovei (macadam): 5-7 august
  7. Raliul Iașului (macadam): 2-3 septembrie
  8. Raliul Clujului (asfalt): 7-9 octombrie
  9. Raliul Brașovului (macadam): 28-29 octombrie

În clasamentul final vor fi luate în calcul cele mai bune 7 rezultate, conform regulii „n-2”: se pot scădea două etape de asfalt sau o etapă de asfalt și una de macadam.

Swift Cup
Radu Necula și Adrian Temeș, câștigători Swift Cup 2021

Spre deosebire de 2021, singurul model Swift Sport acceptat la start este tipul NZ, fabricat în perioada 2011-2017. Acest model asigură o fiabilitate excelentă, în timp ce performanțele sunt foarte ridicate, transformând mașina într-una competitivă în multiple categorii din cadrul Campionatului Național de Raliuri.

Modelele Swift Sport au ocupat integral podiumul clasei RC5 în 2021, demonstrând performanța de care sunt capabile. În plus, echipaje din cupa monomarcă s-au clasat pe primele două locuri din categoria juniorilor în sezonul trecut, cât și pe locul secund în clasamentul debutanților.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Numeroși parteneri susțin Swift Cup în 2022:

Cupa monomarcă are parte de susținere consistentă în acest sezon, cu două parteneriate importante. Easy Industry și Coop Network se alătură organizatorilor pentru asigurarea bugetului necesar al Swift Cup în 2022. Pe lângă aceștia, partenerii tradiționali Hankook Competition, Bucur Tuning, Sparco Shop, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe vor susține cupa monomarcă.

Partenerul Ferodo Racing, prin Motorsport Europe, va oferi fiecărui câștigător al clasamentului general Swift Cup de la fiecare etapă câte un set de plăcuțe de frână Ferodo DS3000. În plus, importatorul oficial Bucur Tuning va premia un echipaj norocos cu o anvelopă Hankook la fiecare din cele nouă etape programate în acest sezon.

Swift Cup

O noutate majoră pentru 2022 este introducerea unui clasament dedicat pentru piloții debutanți care iau startul în Swift Cup. Câștigătorul acestei categorii va beneficia de un premiu în valoare de 500 de euro, oferit la fiecare etapă de către Easy Industry și Coop Network.

Regulamentul sportiv Swift Cup 2022 este disponibil AICI. Mai multe informații despre regulamentul tehnic și anexele cupei sunt disponibile pe website-ul www.fras.ro.

Easy Industry furnizează produse și servicii în domeniul fabricării de produse metalice, fiind un standard al calității la nivel național și oferind o varietate largă de servicii. Rețeaua Coop este un blockchain PoS care utilizează tehnologia în serviciul comunității pentru a pune accent pe cooperare.

Swift Cup

În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Swift Cup

Latest Posts

Don't Miss