Latest Posts

Sergiu Nicolae participă la 24h Series de la Mugello.

Vizualizări: 20339

După 3 ani de pauză, pilotul de anduranță Sergiu Nicolae (Willi Msport) pleacă din nou în însorita Toscană, la Mugello (Italia), acolo unde va fi prezent, în acest weekend, în a doua etapă a sezonului 24H Series Championship 2021.

La bordul unui superb Porsche 911 GT3 Cup (vezi foto), campionul sezonului 2020 din CN de Anduranță, organizat sub egida FRAS, va reprezenta România alături de italienii Fabrizio Broggi și Sabino de Castro în cursa de 12 ore de la Mugello (4 ore vineri, 8 ore sâmbătă), cu numărul de concurs 955.

Lista completă de start a etapei din Toscana poate fi accesată de AICI.

În prima etapă, Mihai Zamfir a concurat sub steagul echipei britanice Simpson Motorsport, pe un Audi RS3 LMS DSG, alături de Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK). Simpson Motorsport s-a clasat pe locul 31 la general în etapa din Dubai și pe 8 în topul TCR Certified Cars.

Primii pași ai unei echipe românești în competițiile internaționale de anduranță s-a încheiat în 2017 cu podiumuri la clasa A2 în cursele de 12 ore de la Mugello și Imola, cu Toyota GT86 CS-V3.

24h Series

Cursa de la Mugello va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube, ce poate fi accesat AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Anduranța găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Willi Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss