More

  Latest Posts

  Sergio Perez va semna probabil cu Haas, săptămâna viitoare

  Fostul mecanic de la McLaren, Marc Priestley se așteaptă ca Sergio Perez se alăture grupului american Haas, iar anunțul ar putea fi făcut, chiar săptămâna viitoare. Pilotul mexican, nu are deocamdată un loc asigurat în F1 pentru sezonul următor, după ce echipa sa, Racing Point, a decis îl înlocuiască cu Sebastian Vettel, fară a-l anunța din timp.

  Checo a afirmat în repetate rânduri își dorește rămână în Formula 1 și mulți cred cei de la Haas, i-ar putea oferi oportunitatea. De fapt, au existat chiar zvonuri ar fi semnat deja contractul cu echipa americană.

  Priestley a declarat pe canalul său de pe platforma YouTube, faptul aste este situația și se așteaptă fie confirmată curând: „Da, ne așteptăm la asta”, a spus legat de viitorul lui Perez.

  „Cel mai probabil soluția salvatoare va veni prin intermediul lui Gene Haas. Real, există doar două opțiuni: Alfa Romeo, unde se speculează echipa va fi formată din Kimi Raikkonen și Mick Schumacher și Haas, unde se poate fie chiar 2 locuri libere, iar eu chiar cred Checo ar putea ocupe unul.”

  Au mai existat anumite zvonuri care sugerau Perez l-ar putea înlocui pe tailandezul Albon la Red Bull.

  Deși se știe din 2008 echipa nu a mai semnat cu cineva care nu facă parte din programul ei pentru tinerii piloți, Pristley crede ar putea fie o opțiune, atât pentru mexican cât și pentru Hulkenberg: „Celălalt loc vacant, se află la Red Bull”. „Dacă privești înafara programului Red Bull, și Checo și Hulk sunt opțiuni atractive pentru a face o treabă bună în 2021 alături de Max Verstappen. Încă există o posibilitate adevărată ca cei doi ajungă în program, fie doar pentru un sezon sau două.”

  „Probabil Sergio ne va lămuri, cel târziu săptămâna viitoare. Asta se zvonește pe străzi.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss