GP24 Media

LATEST POSTS

Sergio Perez răspunde la presiunea lui Helmut Marko la Baku.

Sergio Perez
Vizualizări: 10795

Sergio Perez a răspuns duminică la „presiunea” pusa recentă de catre doctorului Helmut Marko în cel mai bun mod posibil. Acesta este punctul de vedere al fostului pilot de Red Bull, Robert Doornbos, după ce Sergio Perez a depășit luptele sale anterioare pentru a ține pasul cu Max Verstappen câștigând la Baku.

„În primul rând, îmi pare foarte rău pentru Max în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat, dar acesta este cu siguranță o creștere puternică a încrederii pentru mine și pentru echipă”, a spus Perez. Imediat după ce au luat steagul de sosire, mulți s-au întrebat dacă Toto Wolff își va îndeplini promisiunea de a protesta împotriva legalității aripii din spate ale echipei Red Bull Racing.

Șeful Mercedes a spus: „Nu îl vom protesta pe Sergio și ne vom uita în schimb la noile teste FIA din Franța”. Prin urmare, victoria lui Sergio Perez rămâne – și Doornbos crede că va ridica o mare presiune de pe umerii mexicanului.

Sergio Perez

„Helmut Marko l-a presat destul de mult în ultima vreme”, a declarat olandezul pentru Ziggo Sport. „Dar uite cum a câștigat – sub presiunea unui campion mondial de șapte ori. Sergio Perez l-a avut pe Hamilton în oglinzile sale pentru întreaga cursă”.

Perez a insistat că, cu siguranță, nu are sentimente grele cu privire la presiunea pe care Helmut Marko și Red Bull l-au pus să se ridice la viteză cu Verstappen în 2021. „Echipa mi-a oferit o oportunitate masivă”, a spus fostul pilot de la Racing Point.

„Mi s-a părut că adaptarea mea este mai dificilă decât era de așteptat, dar am arătat flash-uri de viteză aici și acolo”, a adăugat Sergio Perez. „Dar acum mă simt în cele din urmă una cu mașina. Înțeleg mult mai bine cum să o conduc, iar echipa înțelege acum mai bine ce îmi trebuie de la ea”. „În acest weekend am avut sentimentul pentru prima dată că mi-ar putea arăta întreaga performanță”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Ziggo Sport F1
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES