More

  Latest Posts

  Sergio Perez răspunde la presiunea lui Helmut Marko la Baku.

  Sergio Perez a răspuns duminică la „presiunea” pusa recentă de catre doctorului Helmut Marko în cel mai bun mod posibil. Acesta este punctul de vedere al fostului pilot de Red Bull, Robert Doornbos, după ce Sergio Perez a depășit luptele sale anterioare pentru a ține pasul cu Max Verstappen câștigând la Baku.

  „În primul rând, îmi pare foarte rău pentru Max în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat, dar acesta este cu siguranță o creștere puternică a încrederii pentru mine și pentru echipă”, a spus Perez. Imediat după ce au luat steagul de sosire, mulți s-au întrebat dacă Toto Wolff își va îndeplini promisiunea de a protesta împotriva legalității aripii din spate ale echipei Red Bull Racing.

  Șeful Mercedes a spus: „Nu îl vom protesta pe Sergio și ne vom uita în schimb la noile teste FIA din Franța”. Prin urmare, victoria lui Sergio Perez rămâne – și Doornbos crede că va ridica o mare presiune de pe umerii mexicanului.

  Sergio Perez

  „Helmut Marko l-a presat destul de mult în ultima vreme”, a declarat olandezul pentru Ziggo Sport. „Dar uite cum a câștigat – sub presiunea unui campion mondial de șapte ori. Sergio Perez l-a avut pe Hamilton în oglinzile sale pentru întreaga cursă”.

  Perez a insistat că, cu siguranță, nu are sentimente grele cu privire la presiunea pe care Helmut Marko și Red Bull l-au pus să se ridice la viteză cu Verstappen în 2021. „Echipa mi-a oferit o oportunitate masivă”, a spus fostul pilot de la Racing Point.

  „Mi s-a părut că adaptarea mea este mai dificilă decât era de așteptat, dar am arătat flash-uri de viteză aici și acolo”, a adăugat Sergio Perez. „Dar acum mă simt în cele din urmă una cu mașina. Înțeleg mult mai bine cum să o conduc, iar echipa înțelege acum mai bine ce îmi trebuie de la ea”. „În acest weekend am avut sentimentul pentru prima dată că mi-ar putea arăta întreaga performanță”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Ziggo Sport F1

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss