More

  Latest Posts

  Sergio Perez consideră că Imola va arăta adevăratul potențial al noilor monoposturi

  Sergio Perez a făcut o cursă de recuperare foarte bună în Bahrain. Mexicanul a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul cursei inaugurale din 2021.

  Perez a fost lăudat aproape în unanimitate de comunitatea Formulei 1 pentru prestația din Bahrain. Mexicanul a fost nevoit să plece de la boxe după ce în turul de încălzire, sistemul electronic al monopostului său a cedat. În cele din urmă, Perez a adus cea de-a doua mașină a echipei Red Bull Racing pe un onorabil loc cinci.

  Atenția lui Perez se îndreaptă acum spre prima etapă europeană, cea care va avea loc la Imola la sfârșitul acestei săptămâni. Pilotul echipei Red Bull Racing a încheiat pe locul al șaselea în cursa de anul trecut, dar, pe atunci, el concura pentru Racing Point.

  “Cred că va fi o luptă foarte strânsă cu Mercedes și vom vedea dacă avem șanse la victorie. Va fi interesant de văzut cum va fi situația la Imola. E un circuit total diferit de Bahrain. Trebuie să vedem unde suntem în comparație cu Mercedes.” a declarat Sergio Perez.

  “Obiectivul meu principal este să am o cursă. Abia aștept cursa de duminică. Sper ca la Imola să revin în lupta pentru podium și de ce nu, să mă bat la victorie. Spre deosebire de Bahrain, la Imola calificările vor fi importante, tocmai datorită faptului că se depăsește greu aici.” a concluzionat pilotul echipei Red Bull Racing.

  Având în vedere că Bahrain a fost singura etapă de până acum, Sergio Perez ocupă locul al cincilea în clasamentul general al piloților cu zece puncte. Cu pilotul mexican și echipa sa, Red Bull Racing, ne vom revedea începând de vineri, atunci când sunt programate primele două sesiuni de antrenamente libere. Întreaga acțiune de la Imola poate fi vizionată de fanii din România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss